Što mislite tko će biti najbolji?

 Prošli MasterChef izazov u kojem su sudjelovali svi kandidati pokazao je koji su natjecatelji zadatke izvršili najbolje, a koji najlošije. Dok su se najlošiji borili u eliminacijskom izazovu tijekom kojeg je ispala Vesna Slavica i čekaju siguran odlazak u nove eliminacije, najbolji ga još uvijek imaju priliku izbjeći. Međutim, ne svi nego samo jedan od njih.

Jela koja su donijeli pred žiri u testu kreativnosti bila su toliko dobra, da su chefovi Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić povećali broj kandidata koje su nagradili s mogućnošću da izbore svoj imunitet.

Najboljih sedam kandidata iz prošlog izazova – Lucija Kerečin, Lora Cepetić, Nikola Kotur, Ivana Ivić, Jelica Boto, Leo Jurešić i Luka Piasevoli – ukrstit će svoje kulinarske sposobnosti i pokazati kako se snalaze kada su im konkurencija najjači kandidati. Njih sedmero večeras ćemo gledati kako se bore za imunitet i time jedan od njih sigurno ulazi u top 19.

Što mislite, tko će večeras biti najbolji?

glasova:

Najbolju sedmorku čeka niz malih izazova, ali svaki izazov je jako bitan. ''Danas sam strgana. Osjećam se kao iscijeđeni ručnik'', rekla je Lora prije nego su krenuli izazovi. Prvo što ih čeka je test osjetila, a upravo prilikom probavanja začina Lora će živnuti.

''Nisam očekivao začine, još mi je prerano za to'', kaže Leo. Za svaki pogođeni začin kandidati dobivaju bod, a kandidat s najmanje bodova će ispasti. Čim je vidio što je prvi izazov Nikola je istaknuo da su mu začini slabija strana te da će biti najslabiji u tome. Stoga ga je žiri prvog pozvao. ''Sa začinima sam slab, ali ne stvara mi to pritisak'', rekao je Nikola.

 Oni koji nisu bili u borbi za imunitet, gledali su sve s galerije, a među njima je bio i Marko Kolak koji je priliku za imunitet komentirao riječima: ''Oni su zaslužili biti u borbi za imunitet, ali mislim da je on potrebniji nama lošijima, nego njima dobrima''.

Tko će se najbolje snaći sa začinima i koji će kandidat pokazati kako barata s kulinarskim tehnikama, doznajte večeras u MasterChefu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju