Marko: „Moja odluka se promijenila u zadnji čas!“

 Velika završnica emisije 'Ženim sina'donosi konačan odgovor na pitanje koja će djevojka doći do prstena i njime zapečatiti svoju ljubav. Kroz emisiju su gledatelji mogli vidjeti kako oženiti sina majkama definitivno nije lak zadatak. Svaka od majki u showu ima svoju favoritkinju, ali ipak ne možemo znati jesu li djevojke koje se njima sviđaju one koje će naposljetku odabrati njihovi sinovi.

Toga je dobro svjesna i Elanoris. „Ovu odluku prepuštam samo njemu. Dobit će moj savjet, ali će sam morati odlučiti“, kazala je Elvisova majka. „Prebrzo je prošlo, puno emocija i svega i jako sam zadovoljan sa svime“, ističe uzbuđeni Elvis pred samo finale u kojem će njegov izbor biti Stanka ili Tihana.

Merima pak razmišlja drugačije. „Bilo je lijepo družiti se s curama, meni je bilo jako kratko, ali ni jedna ni druga cura nisu ono što Adnan traži“, zaključila je Merima. „Neke djevojke nisu igrale fair play. Bilo je ovo jedno veliko iskustvo, a koga ću odabrati znao sam na Brijunima, nemam dileme“, samouvjeren je Adnan za čije će se srce boriti Karolina i Lea.

Mama Marica je mnogo zabrinutija pred finale. „Brine me malo kako će to na kraju ispasti. Godine idu, a htjela sam da bude s nekim sretan. Ja sam čak okrenula svoje mišljenje“, izjavila je Igorova majka Marica. „Moj favorit postoji od prvoga dana“, uzvratio je Igor koji će u velikom finalu birati između Višnje i Hanny.

S druge strane, mama Ana poprilično se vezala uz djevojke. „Žao mi je što će se sve te cure razići, svaka otići na svoj kraj i neću čuti ništa o njima“, istaknula je. „Za mene je sve ovo puno dublje. Ovo nije kraj, ovo je možda kraj početka. Moja odluka se promijenila u zadnji čas“, rekao je Marko koji će se u finalu morati odlučiti između Nives i Marije.

Vrijeme odluke se bliži, a koja od djevojaka će doći do prstena ne propustite doznati večeras od 22 sata u finalnoj epizodi prve sezone showa 'Ženim sina?'.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju