Kada dobar čovjek postane loš...

Tragična smrt prekrasne mlade djevojke pokreće napetu i atmosferičnu igru mačke i miša između lovca Johna Moona i okorijelog kriminalca. Johna je napustila žena s djetetom, a u pokušajima da ih vrati počinju mu se događati čudne stvari. Jednog dana u svojoj šupi pronalazi tijelo mrtve djevojke.

Ovo je izrazito mračan film koji se vodi premisom dobar čovjek lako postane loš zbog toga kako stvari oko njega funkcioniraju. Pogreške se događaju i netko ih mora platiti. Često ta naplata dolazi u divljini svijeta u kojoj živimo i sami i zajedno. Onaj koji se ovdje protiv vlastite nesreće bori jest John Moon kojeg igra Sam Rockwell. 

Rockwell je oduvijek bio glumac koji pripada samoj glumačkoj kremi Hollywooda. U filmu 'Smrtonosna igra' zaboravit ćete da on ovo uopće glumi - toliko je izvanredan. 

Njegovoj glumačkoj nadarenosti u prilog govori i to da je u protekloj godini dobio najviše glumačko priznanje svijeta, nagradu Oscar, za ulogu u hvaljenom filmu Tri plakata izvan grada.  Nagrađen je za najboljeg sporednog glumca, no čak ni nakon toga, riječi hvale nisu prestajale stizati. Naime, doboi je priznanja i sa BAFTA nagrada, Zlatnih globusa te Guilld nagrada. 

Film 'Smrtonosna igra' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju