Nova sezona showa „Ples sa zvijezdama“ ovog proljeća vraća se na Novu TV!

Najveći i jedini plesni show koji okuplja najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače koji će plesnim ritmom ući u domove brojnih gledatelja, u još jednoj spektakularnoj sezoni vraća se ovog proljeća uživo iz novog studija Nove TV! Već su krenule pripreme za show „Ples sa zvijezdama“.

Nastupe i kreativne koreografije natjecatelja iz emisije u emisiju ocjenjivat će već uigrani žiri – Marko Ciboci, Franka, Igor Barberić i Larisa Lipovac Navojec. Prije samog početka showa provjerili smo znanje žirija o prošloj sezoni i pritom se dobro zabavili. Jesu li uspjeli poravnati račune od prošlogodišnjeg kviza ili je znanje ipak ostalo na istoj strani, provjerite u novom videu.

Titulu pobjednika prošle sezone ponijeli su Pedro Soltz i Valentina Walme, dok su sezonu prije svojim plesom najviše očarali Slavko Sobin i Gabriela Pilić.

Plesni spektakl oko sebe okuplja brojne televizijske profesionalce, te osim kandidata i žirija za jedinstveni vizualni doživljaj zaslužni su sektori kostima i šminke, rekviziteri te svi ostali članovi mnogobrojne produkcije showa. Još pamtimo najsjajnije kostime, jedinstvene kreacije, očaravajuće scenografije, te glamuroznu atmosferu i glazbeni ugođaj proteklih sezona, a produkcija Nove TV pobrinut će se da nas ove godine jedinstvenim plesnim točkama i emotivnim pričama očara još više.

S nestrpljenjem čekamo spektakularni početak nove sezone showa „Ples sa zvijezdama“ na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju