Dvobojem snage Roberto je osigurao svoj boravak na Farmi

Kao drugi duelist, Roberto je odabrao dvoboj snage, guranje kola i izgurao Mateja iz showa. Pobjedom si je osigurao imunitet i ostanak na farmi. Matej je za gazdu u novom tjednu postavio Sašu, a po izlasku s farme, Matej je kazao: „Tu su dva klana koja se mrze, neka poprave odnos jer farma će propasti!“.

 
Pogledajte kako je izgledao dvoboj:

Nakon dvoboja uslijedilo je farmersko sijelo gdje su se farmeri osvrnuli na tjedan iza njih. Svi farmeri imali su same pohvale za gazdu Ozrena te su svi podignuli palac gore. Kada su financije farme u pitanju, sada već bivši gazda Ozren, novom gazdi predao je škrinjicu u kojoj je 98 dukata, dok je na štednoj knjižici još uvijek 150 dukata, kao i prvoga dana kada su ušli na farmu.



Budući da su farmeri prekršili pravilo, a koje se odnosi da nitko od farmera, osim onoga koga gazda odredi za to, ne smije posjećivati dueliste u njihovoj duelističkoj kućici, novi gazda Saša morao je platiti 10 dukata jer je Matea posjećivala Roberta, a nije ju gazda odredio.

 

 
Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju