Nakon napetog bodovanja Amel Ćurić za dlaku je odnio pobjedu u ovotjednom izdanju showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Amel Ćurić na pozornici je nastupio kao legenda hrvatske tamburaške glazbe Kićo Slabinac, a izveo je njegovu pjesmu 'Tri slatke riječi'.

„Ti si me baš iznenadio koliko si detalja 'ubrao' iz njegovog pjevanja, to je bilo odlično,ja ću tebi reći tri slatke riječi: bio si maestralan“, pohvalio ga je Saša.

Ja sam se u tom refrenu naježio, sjajno“, nadovezao se Petreković, dok mu je Nives odmah obećala visoke bodove. „Vokalna transformacija je stvarno bila maestralna, napravio si sve onako kako treba i sve to jako lijepo zaokružio“, zaključio je Kedžo.

Nakon pobjede Amel je odlučio kako će u njegovo ime Nova TV donirati 10 tisuća kuna udruzi Hrvatski Savez za rijetke bolesti.

Prošlotjedna pobjednica Paola Valić Bekić zamalo je i ovoga puta odnijela pobjedu kao vokal grupe En Vogue s pjesmom 'Free your mind'.

Ovo je bilo moćno i samouvjereno, ja se divim tvom vokalu i što sve radiš s njim“, rekao joj je Kedžo. „Nisam mogla prestati gledati, vokalno, energetski i vizualno si bila toliko moćna, osjetio se taj feministički duh na sceni, bila sam ponosna“, posebno ju je pohvalila Nives.

„Ovo je energetska bomba, nastavak na prošli nastup kad si bila Nicki Minaj. Pokazala si surovost i odlučnost u tome, sjajno izgledaš, ples si popravila, uglavnom fenomenalno“, oduševljeno je komentirao Petreković. „Stvarno fantastično pristupaš svakoj transformaciji i igraš se vokalom, taman kad i koliko treba biti ti pukne glas, iskoristiš tu rašpu i vokalno je to bilo stvarno zavidno“, nadovezao se Saša.

Maja Bajamić ove nedjelje postala je Jennifer Lopez i otpjevala njezin hit 'On the floor'. „Ovo je jedina točka gdje se vokalno možda nisi približila originalnom vokalu, ali to je opet zato što ti si predobra pjevačica za J.Lo, ali vizualno si sve nadomjestila savršeno“, rekla joj je Nives.

U drugim izvedbama si puno više došla do izražaja, ali ovaj latinski drmeš koji si napravila na pozornici je fenomenalan“, rekao je Petreković.

Svaka čast da si se trudila posvijetliti svoj fini bogati vokal“, kratko je rekao Saša. „Glasom bih volio da si se malo više približila njoj, ali ti bolje pjevaš od nje“, dodao je Kedžo.

Katarina Baban nastupila je kao dio grupe Vengaboys, a otpjevala je njihovu pjesmu 'Shalala La' i nastupom oduševila žiri. „Želim ti zahvaliti na ovome zato što je ovo izgledalo jednako suludo kao i njihovi spotovi. Ovo je jedan od najboljih nastupa večeras, pokrete si skinula i bila si unutra sto posto“, kazao joj je Kedžo.

„Meni nakon ove pjesme puno dubokoumnije zvuče Karanfili. Bilo je totalno blentavo, suludo, smiješno, preslatka si bila“, istaknula je Nives.

Fenomenalno mi je bilo, sjajna si bila kao i uvijek, ovo je bilo odlično“, rekao je Petreković. „Ti si to odradila odlično, dobila si tu boju glasa i dobro se pripremila, a plesni pokreti su bili stvarno fantastični“, zaključio je Saša.

Ana Vilenica u ovotjednoj je emisiji postala Whitney Houston, a u društvu malene Eve Biljan odvela je gledatelje u osamdesete izvedbom pjesme 'How will I know'.

Vas dvije bile ste tolIko slatke i simpatične da je to bilo nevjerojatno. Stvarno si uspjela maksimalno izvući, meni je teško tebi toliko vedroj i pozitivnoj uvijek uputiti neku kritiku“, rekao je Saša.

„Ovo je bio grozan zadatak kojeg se ne bi uplašila možda samo Maja Bajamić, a svi ostali bi vjerojatno bili malo u panici, a sve si glumački odradila kako treba“, nadovezala se Nives. „Ovdje se dogodilo jako puno dobrih stvari večeras, ono što mene čudi je onaj najviši ton koji si otpjevala. Nije mi jasno kako najteže otpjevaš bez problema, a ovo sve ostalo kao da se malo bojiš“, iznio je Kedžo svoje mišljenje.

Matko Knešaurek u ovoj je emisiji izvedbom pjesme 'Ruška' postao jedan od najvećih miljenika žena na ovim prostorima, Zdravko Čolić. „Ti si to jako lijepo otpjevao. Međutim, išao si dati toliko energije da si izgubio tu njegovu poletnost i brzinu. U odnosu na ostale večeras, ovo mi je jedna od neuspješnijih transformacija“, kritizirao je Kedžo Matkovu izvedbu.

Jako lijepo, svidjelo mi se što si imao tu njegovu feminiziranost u pokretu, i ne bih se složila s Damirom jer je meni ovo bilo jako dobro“, rekla je Nives.

Meni je bilo simpatično što si malo kasnio, kao da si hvatao ritam. To je čar live nastupa jer je tebi dosadno 500 puta pjevati istu stvar pa si ju malo modificirao“, primijetio je Petreković. „Kad je došao refren se baš pokazala fina raskoš u tvojoj boji i tu si maksimalno dobio Čolića“, rekao je Saša.

Damir Poljičak ove je nedjelje nakratko postao George Michael iz vremena grupe Wham!, a otpjevao je pjesmu 'The edge of heaven'.

Svojim vatrenim nastupom Nives je uspio ostaviti bez riječi. „Falilo mi je tog njegovog seksipila koji on ima kad pleše, a to ti govorim kao netko tko bi te zbilja volio vidjeti u finalu“, iskreno je rekao Kedžo.

Nemam zamjerki i jedva čekam da zauzmeš moje mjesto ovdje“, komentirao je Petreković. „Bojim se da je večeras ova točka tvoj trenutak slabosti. Danas te nekako nisam uspio doživjeti ali to je jedna kapljica u moru tvojih dobrih transformacija“, poručio mu je Saša.

Davor Dretar Drele našao se na začelju liste transformiravši se u Esmu Redžepovu i otpjevavši 'Romano Horo'.

„Očekivao sam Romano Horor, ali nije išlo u tom smjeru. Hvala ti na ovome večeras, ovo je bila definitivno najzabavnija točka“, rekao je Kedžo.

Bogatstvo Esme Drelepove je što zaista donese ženske likove do kraja“, dodao je Petreković, dok se Nives nije mogla odlučiti je li nastup bio grozan ili maestralan. „Drele zna svoje znanje, a to je pokazao i večeras“, zaključio je Saša.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju