Dok pratimo uspjehe bivših natjecatelja ''Supertalenta'' prijave za novu sezonu su u tijeku.

Šesnaestogodišnjeg Devina Juraja iz Pule gledatelji pamte kao kandidata prošlogodišnjeg showa Supertalent, koji ih je svojim plesom oduševio, a žiri ostavljao u suzama. „Ja kada plešem, ja sam negdje drugdje.“, govorio je tada Devin, a njegova skromnost i predanost plesnoj umjetnosti otvorila su mu brojna vrata.

Danas se Devin može pohvaliti s brojnim uspjesima koje je ostvario na području plesa. Osim brojnih nagrada, Devin je izabran od strane Kobija Rozenfelda, Beyoncéinog koreografa da kao jedan od šest plesača pleše u spotu kojega je proteklog tjedna snimao u Puli.

Video se snimao, kako Kobi kaže, u svrhu njegova video životopisa, odnosno za agenciju s kojom je nedavno potpisao ugovor GTA - Got 2 Talent iz Los Angelesa. Osim Devina, istaknuti plesači u spotu su Oscar Tornell, Martina Kolega, Sandra Demarin te Dea Kalebić. Snimanje videa i editing je odradio Daniel Cerin iz Studija DC iz Rovinja. Video nije snimljen u komercijalne svrhe već iz čiste ljubavi prema plesu i očaranosti ljepotom grada te dobrom energijom plesača.

Biti tako mlad i imati čast biti izabran za tako jedan lijepi projekt, pomagati u organizaciji, Devinu je dalo vrijedno iskustvo. Supertalent je učinio to da sazrije, da shvati da se trudom i radom postiže sve i da ništa nije nemoguće ukoliko zaista to želiš. Nije važna pobjeda, važno je živjeti svoj san i učiti, jer, znanje je jedino što nam nitko ne može ukrasti.“ poručila je Devinova majka Viviana Juraj.

Nakon Supertalenta, Devin ne prestaje osvajati nagrade i priznanja na brojnim natjecanjima.  Na natjecanju International Dance Open, pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Devin je osvojio četiri prva mjesta i posebnu nagradu, stipendiju za plesni kamp u Italiji.

 

Dok pratimo uspjehe bivših natjecatelja ''Supertalenta'' prijave za novu sezonu su u tijeku. Nova TV u potrazi je za nesvakidašnjim, neobičnim, iznimnim, iznenađujućim i maštovitim talentima koji će se boriti za titulu hrvatskog Supertalenta. Svi zainteresirani za sudjelovanje u popularnom showu osim odlaskom na posljednju predaudiciju koja će se održati u Splitu 28.svibnja (09:30 - 18:00, Ugostiteljsko kongresni centar Poljud, Poljudsko šetalište 1), još uvijek se mogu prijaviti putem prijavnice na novatv.hr/supertalent ili pozivom na broj: 060 808 801 (Cijena:3,75 kn/poziv fix. i 5,05kn kn/poziv s mob.)*


*Služba za korisnike od 09-17 sati na: 016388161 ili na korisnik@silverlines.info. Organizator usluge: NOVA TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10 000 Zagreb, OIB: 75399377119 Tehnička podrška: NTH Media d.o.o., Petrovaradinska 7, 10 000 Zagreb, OIB: 59547672558, Tel: 01 6388 160


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju