Prisjetimo se novih zaplate u seriji 'Zlatni dvori'.

Vinko u toplicama susreće Nikolu i pokušava s njim izbjeći Irenin rigorozni raspored. Irena se druži sa Žanom, koja je u potrazi za misterioznim brkatim muškarcem, ne znajući da se radi o Nikoli. Naposlijetku se Nikola i Žana susreću i obnavljaju ljubav. Petar je uhvatio Neru u preljubu s Janom i sve ovjekovječio aparatom na mobitelu. Sretno dolazi kod Ane objaviti da je brak s Nerom gotov, ali ona ga ne doživljava. Ljuta je na Petra što stalno nešto izvodi.

Weltrusky je ljut na Neru i prekida s njom pa Nera ostaje sama i frustrirana. U međuvremenu, nestao je Janko i svi su u potrazi za njim. Janko smeteno na mobitelu igra igricu pa završi na cesti. Nera putem naleti na njega i spasi ga u zadnji tren od jurećeg auta. No, auto udari nju. Nera sebori za život, a Mladen ju uspije stabilizirati. I dok svi strahuju što će biti s djetetom, Nera u kolima hitne otkriva Petru da nikada nije ni bila trudna.


Nera je u bolnici, sanja san o prometnoj nesreći u kojoj je poginula njena majka. Umornu Neru opsjedaju novinari, no Mladen staje u njenu obranu te ih potjera iz njene sobe. Novinarka nanjuši da postoji tenzija između Mladena i Petra, a uskoro sazna i da je Nera lagala da je trudna.

Povrijeđeni Zvonko očita Kati bukvicu, jer je Kata ipak odabrala catering umjesto salona, a on se toliko trudio. Njih dvoje se posvađaju, dok Dalibor likuje. Ipak, Dalibor nije posvećen samo Kati. Njegova pažnja okrenuta je prema ljubavnici Bucki koja ga uporno zove na mobitel. Nikola zezne Vinka jer mu preporuči da ode na masažu s happy endom. Neznajući o čemu se točno radi, Vinko zatraži takvu masažu od maserke, koja ga izbaci iz salona.

Više ništa ne stoji na putu Aninoj i Petrovoj sreći, ali oni ipak odluče da će Petar pričekati s razvodom dok se Nera ne oporavi. Antun i Vesna dodatno razvesele Anu viješću da su opet zajedno.Nera se osjeća sve izloženije u bolnici gdje ju svi osuđuju pa zamoli Petra da ju ranije odvede iz bolnice. Na odlasku ih dočekaju novinari koji snime još jedan senzacionalistički prilog. Uzrujani Vinko i Irena vraćaju se ranije iz toplica i preneraze kad shvate da Petar dovodi Neru k njima.

U selu se pojavljuje tajanstveni muškarac koji se pod krinkom novinara raspituje o Jankovoj nesreći, pokušavajući saznati detalje. Susreće i malog Janka kojem pokloni plastični pištolj. Mara shvati da se nešto čudno događa kad Janko kući donese pištolj koji mu je dao neznanac koji poznaje njegovu mamu.

Propuštene epizode Zlatnih dvora pogledajte besplatno na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju