Zvjezdana noć za pamćenje!

Nakon polufinalnog ocjenjivanja u kategoriji Telenovala za 50. Međunarodnu nagradu Emmy® uslijedila je i gala večera na kojoj su se okupili osim stručnog žirija i brojni profesionalci iz svijeta televizije, produkcije i kreativne industrije. Članovi žirija te predstavnici i gosti United Medije, domaćina ovog prestižnog događaja u Dubrovniku prošetali su se crvenim tepihom i uživali u glamuroznom ozračju kluba Lazareti.

Članovi žirija Danis Tanović, Darko Drinovac, Stanko Herceg, Branko Ivanda, Zrinka Jankov, Nataša Buljan, Danijel Pek, Vyara Ankova, Danica Pajović, Ivan Živković i Nevio Marasović, nakon sudjelovanja u ovom važnom polufinalnom procesu koji će koji će odrediti nominirane za ovu prestižnu nagradu, imali su priliku opustiti se i zabaviti zajedno s ostalim uzvanicima. Ovom prilikom tako su se na jednom mjestu okupili brojna poznata TV lica i zvijezde te ostali profesionalci iz svijeta produkcije, televizijske i filmske industrije. Bila su ondje tako i zaštitna lica Nove TV - Petar Pereža, Saša Kopljar, Romina Knežić, Marija Župan Miholjek i Mia Kovačić.

Na glamuroznom eventu mogli su se vidjeti i popularni glumci poput Ecije Ojdanić, Momčila Otaševića, Jelene Perčin, Janka Popovića Volarića, Zrinke Cvitešić, Emira Hadžihafizbegovića, Nine Janković i Nade Šargin. Na crveni tepih stali su između ostalih i Srđan Dragojević, Davor Tomić, Goran Šušljik te poznati bugarski glumci Alexander Sano i Yana Marinova. Svojim plesom goste su iznenadili i pobjednici showa Plesa sa zvijezdama, Valentina Walme i Pedro Soltz, koji su se na događaj odazvali u društvu svojih partnera, Marka Petrića i Iris Cekuš, a goste je na gala večeri zabavljao Marko Tolja i Vanda Winter.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju