Eciju i Marka vidjeli smo prije presudne sambe i u zanosnom tangu.

 Marko Grubnić i njegova plesna partnerica Ela Vuković izveli su u četvrtoj emisiji sambu, no upravo taj plesni stil dočekao ih je i u eliminacijskom plesnom dvoboju. Žiri je jednoglasno odlučio da ćemo i sljedeće nedjelje gledati Marka, dok su se Ecija Ojdanić i Marko Šapina oprostili od plesne avanture. Eciju i Marka vidjeli smo prije presudne sambe i u zanosnom tangu. "Ovo je dosad vaš najbolji ples, čestitam. Ecija vrlo ste dobro vodili Marka. Najbolje dosad", poručio im je Dinko. "Ti se jako trudiš, Ecija. Vrlo si lijepa i elegantna i ovo je tvoje najbolje izdanje dosad'' primijetila je Tamara, no kad je u pitanju bila izvedba sambe u dvoboju, žiri je ipak odlučio da Ecija napušta show.

Sambu su izveli ove nedjelje i Slavko Sobin i Gabriela Pilić te otvorili četvrtu emisiju. "Izvrstan nastup, apsolutno sjajan uvod i sve je bilo vrlo efektno'' izjavila je Almira, ali i dodala kritiku kako bi Slavko trebao imati malo više slobode u gornjem djelu tijela. "Odličan nastup, svaka čast!'' poručio je Slavku Nicolas no i demonstrirao što je trebao raditi bolje. "Možete biti jako sretni, ali nemojte biti zadovoljni, jer uvijek može biti bolje", zaključio je na kraju.


 

Damir Kedžo i Helena Janjušević otplesali su bečki valcer "Apsolutan pregušt, osjećale su se te emocije i prešle su na mene i publiku. Po meni je to u plesu najvažnije, da emocije dotaknu publiku, a vi ste mene dotakli večeras. Imate lijep odnos, a ti si Damire tako pažljiv partner. Cijelo si vrijeme pazio na nju i bio prisutan u trenutku, čestitam", poručila im je Almira. "Konačno da vas vidimo u standardnim plesovima, snašli ste se, bilo je puno emocija'' poručio im je Nicolas, ali i primijetio da je nedostajalo kontra kretanje tijela.


 

Strastvenu rumbu uprizorili su Ivan Šarić i Paula Jeričević. "Same pohvale. Vrlo lijepe linije što se tiče Paule iskoristili ste njegov suzdržani temperament. Bilo je lijepo", rekao je Dinko. "Plesali su rumbu koja je genijalna, vidi se plesni muškarac i plesna žena, predivna priča, predivne kretnje. Moglo bi biti bolje, ali na tebi se jako vidi da se trudiš i još važnije, ti nosiš ovu publiku", rekla je Tamara. "Bili ste oboje sjajni, osjetila sam energiju. ''Uživao si, vidjelo se na tebi. Imam ipak jednu malu kritiku. Kod pirueta ti je falio malo veći fokus", poručila je Ivanu Almira, a i Nicolas je bio zadovoljan rumbom ovog para.


 

Najbolji ples Davora Garića i Valentine Walme bio je upravo cha cha cha kojeg su večeras imali prilike izvesti, komentirao je žiri. ''Zaista mislim da si napravio veliki iskorak, da si baš puno napredovao, i zaista krećeš se puno superiornije nego prije, puno si samouvjereniji, jako sam zadovoljna'', komentirala je Almira.

 


 

Šesti nastup večeri bio je engleski valcer u izvedbi Viktorije Đonlić Rađa i Marka Mrkića. "Marko je napravio odličan posao. Definitivno vidim napredak. Meni se jako sviđalo, bili ste otvoreniji, ako nastavite tako, to će za nekoliko tjedana biti za turnir. Najbolje gibanje večeras, oduševljen sam. U jednom ste trenutku otplesali lijevi okret i niste križali, to je mala zamjerka", poručio im je Nicolas. "Viktorija je za mene večeras najbolja plesačica", rekla je Tamara.


 

Quickstep su izveli Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić. ''Lijepa prezentacija i energija. Same pohvale i hvala vam lijepa", rekao im je Dinko. "Jako ste lijepi i gledam kako je Damir opušten, jer je zadovoljan. Bit će to jedna visoka ocjena", poručila im je Tamara. "Josipa, nemoj odmah plakati, ali bila si sjajna. Mi ovdje tražimo quickstep, a ti si nam ga ovdje dala". Nicolas je također pohvalio quickstep ovog para. ''Bili ste sretni i sofisticirani, puno ste plesali quickstep i to zaslužuje nagradu. Što bi volio vidjeti u budućnosti jest da budete malo mekši. Da se odbijete s poda kao loptice, tako to treba biti. Vi ste par koji pleše svaki put", zaključio je.


 

Rumba Sonja Kovač i Gordan Vogleš bila je prema Almiri jedna lijepo ispričana priča. ''Lijepo ste nam to dočarali, taj odnos među vama. Bilo je lijepo'', Almirin je zaključak. ''Stvarno ste me dirnuli, kao da sam sanjao i čekao što će se sljedeće dogoditi. Gledam na vašu izvedbu kao umjetničko djelo'', Nicolasa se njihova izvedba jako dojmila dok je Dinku ipak nedostajalo malo rumbe.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju