''To je sve igra psihe. Mislim da bi mi mlađe generacije mogle zabiti nož u leđa.''

Novi tjedan, novi gazda, pa i novi duelist. Prince je kazao kako mu je jako teško odabrati duelista, pa se poslužio metodom papirića i, kako je kazao, nakon dugog razmišljanja tri puta mu je isplivalo Marinino i odlučio je nju poslati u dvoboj.

Prva duelistica Marina, kaže, nije razočarana, ovo je na neki način čak i očekivala. ''Jedan od univerzalnih zakona svemira se zove zakon privlačenja, pa ono što i misliš, to ti se i dogodi. Dakle, masu puta mi ne znamo iz dubine duše, podsvijesti što je to želja. Masu stvari ne znamo što želimo i tako nam se neke stvari događaju i ne osvješćujemo ih'' izjavila je Marina i zaključila: ''Ja vjerujem da je ovo negdje moja podsvjesna želja. U svakom slučaju sve je ovo igra, i svatko ima neki svoj zadatak ovdje, a to će osvijestiti u interakciji s drugima.''

Nakon odabira duelista, Marina se odlučila povući i sabrati svoje misli. Zdenka pak smatra kako ju je ''sami Bog'' spasio da Prince nju odabere za duelisticu, a kaže i kako vidi da se on dosta promijenio otkad je postao gazda. ''Muški igraju igru jer žele nas žene izbaciti van. Ja da se pridružim tom klanu, ne dolazi u obzir. To je sve igra psihe. Mislim da bi mi mlađe generacije mogle zabiti nož u leđa.''



Na farmu je stigao mentor Jure te odveo nekolicinu farmera u branje smokvi, a kada su se vratili stigao je i Frano jer je farmere čekala druga borba za imunitet. Ovoga puta u pitanju je bilo bacanje potkove, a za borbu imuniteta Prince je odabrao Zdenku i Sanju. U prvoj rundi niti jedna potkovom nije pogodila žicu u zemlji, pa je pobjednicu odlučila sljedeća runda, a slavila je Zdenka. ''To što sam ja pobijedila znači da sam sigurna. Sad mogu spavati mirno jer znam da me ne mogu birati za dvoboj'' odahnula je, a ni Sanja nije djelovala pretjerano zabrinuta: ''Nema straha tu. Naravno da se budi osjećaj da bi mogla biti drugi duelist, ali što bude'' kazala je.



Na Farmi je proslavljen i privi rođendan, a slavljenik je bio Stjepan koji je napunio 30. rođendan. ''Bio sam sretan, nisam naviknuo da ujutro ima toliko ljudi. Saživio sam tu s farmom, sve manje idem u osamu, što je dobar znak. Ja sam inače tip kojem treba malo više da se povežem s ljudima i nisam uvijek na prvu'' izjavio je te dodao kako se najviše povezao s Marinom te će mu biti žao ukoliko napusti farmu: ''Imamo neke zajedničke teme oko umjetnosti i neka slična razmišljanja'' dodao je.

Što farmere očekuje te tko bi mogao postati drugi duelist, ne propustite doznati! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju