Nakon što je u prošlotjednoj emisiji odnio pobjedu nastupivši kao Cher, ove nedjelje Dreleta gledamo u posve drugom izdanju.

Televizijski i radijski voditelj Davor Dretar Drele postaje britanski glazbenik Ed Sheeran. ''Ne bi mi rođena majka dala bolje'', komentirao je Drele zadatak koji mu je dala gljiva.

U popularnom mladom Britancu prepoznao je sebe iz mladosti: ''Ja sam nekad bio takav, imao sam tu riđu, narančastu, kuruznu kosu.''

Unatoč svemu, ovotjedni zadatak nije doživio kao olakotnu okolnost. Ističe kako će mu najlakše biti skinuti njegove pokrete, a najviše ga brine vokalna izvedba.

''Bit će dosta komplicirano. Ne budem ja tu baš puno tonova pogodio'', naglasio je. ''Mislim da ću ja to ubosti'', ipak je hrabro najavio ovotjedni nastup.

Maja Bajamić opet će biti jedna od legendarnih splitskih zabavnjaka. Ove nedjelje zadatak joj je transformacija u svoju simpatičnu sugrađanku Danijelu Martinović. ''Vrlo autentična izvođačica. To je veliki izazov za mene definitivno!'', komentirala je.

''Veliki mi je izazov bit tip žene koji nisam'', konstatirala je Maja i dodala kako će u skladu s ulogom zadatak obaviti kroz osmijeh. ''Htjela sam što više uloga u kojima ću se izbacivati iz svojih cipela, iz svoje kože'',

via GIPHY

Duhovito je dodala kako ima sreće jer su ona i Danijela fizički vrlo slične. ''Ako bolje pogledaš, ja sam vrckava i nježna plavuša'', zaključila je kroz smijeh Maja.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju