Kalu: „Iako nisam odnio titulu posljednjeg preživjelog, ja sam osobni pobjednik“

Survivor će sada sve češće ostajati bez kandidata koji se nakon ispadanja više ne vraćaju kući, nego će od sada sjediti u poroti. Prvi od njih će biti Kalu, koji je izgubio u duelu kojeg je igrao protiv Nikoline. Njih su se dvoje u igri našli zbog toga što je crveni tim izgubio u posljednjem okršaju s plavima na zahtjevom poligonu.

Kalu je poslije igre pokušavao provjeriti hoće li članovi crvenog tima glasati za njega, a njima se to baš i nije svidjelo. „Čula sam da Kalu prilazi ljudima i pita ih hoće li glasati za njega. Mene nije pitao jer vjerojatno osjeća da nije ugrožen od mene“, kazala je Nataša. Njegov strah od izbacivanja iz plemena bio je opravdan jer je dobio čak pet glasova od svog tima, dok su samo dva glasa otišla Bojanu. Nakon igre za osobni imunitet, Marko je bio najbolji igrač i osvojio ogrlicu koja ga je štitila na novom plemenskom vijeću te mu dala moć da izravno odluči koga će poslati u duel. Odlučio se za Nikolinu. „Najveći razlog zašto glasam za nju, iako se na poligonima pokazala dobra, je taj da u kampu najmanje osjećam da je dio cjeline“, objasnio je svoju odluku.

Nikolina je shvatila zašto se odlučio baš za nju i istaknula da mu ništa ne zamjera jer bi i ona njega nominirala da ima ogrlicu. „Osjećam se spokojno“, komentirala je. Kalu je nominacije komentirao riječima: „Vjerojatno su razlozi za nominacije isti kao i prošli put, možda dijelom zato što sam došao kasnije. Prilično su u crvenom plemenu stvari zatvorene. To se vidi po tome što ne žele nove stvari i nove ljude. Na primjer - život s plavima, novi kamp ili novi otok. Vole rituale, da neke stvari ostanu iste, da struje ostanu iste, da ne riskiraju sa svojim glasovima. Idu na sigurno“.

U duelu je uspješnija bila Nikolina, a Kalu je postao prvi član porote. „Ne mogu se radovati jer mi knedla stoji u grlu“, kazala je Nikolina nakon duela. „Nadam se da sam makar nekoga inspirirao i da će se barem neko dijete zbog mog primjera boriti u životu“, rekao je Kalu kroz suze nakon gubitka zadnje igre u kojoj je sudjelovao u Survivoru. „Iako nisam odnio titulu posljednjeg preživjelog, ja sam osobni pobjednik“, poručio je za kraj.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju