Mama Vjekica i sin Domagoj ovoga će se puta boriti protiv mame Dijane i kćeri Tee!

Propuštene epizode showa pogledajte na Nova Plus 

U trećoj epizodi u kuhinji showa 'Moja mama kuha najbolje' vidjet ćemo opet mamu Vjekicu i sina Domagoja koji su već odnijeli dvije pobjede u prethodnim emisijama.


Ovoga puta borit će se protiv mame Dijane i kćeri Tee koje dolaze s Plitvičkih jezera. Dva jako simpatična tima priredit će zabavu za cijelu obitelj.


Dva tima sastavljena od mama i njihove punoljetne djece i ovaj put natječu se za nagradu poklon bon Konzum od 2000 kuna. Pregršt zabave donosi još jedna uzbudljiva emisija u kojoj ne kuhaju mame već njihova djeca, ali po maminom receptu.


Dijana i Tea pripremat će špek piletinu u tijestu, a Domagoj će ovaj put raditi pureće šnicle s tjesteninom, naravno prema receptu mame Vjekice.


Informacije o natjecateljima:
MAJKA: DIJANA MLINARIĆ, 41

Tim Mlinarić dolazi nam s Plitvičkih jezera. Dijana je majka četvero djece; tri kćeri i jednog sina. Bavi se iznajmljivanjem soba u privatnom smještaju. Prava je Ličanka koja preferira tradicionalnu kuhinju. Osim što iznajmljuje sobe, u slobodno vrijeme bavi se slikanjem (ulje na platnu) te kuglanjem. Hvali samu sebe u kuhinji. Kaže da ju suprug naučio da kuha. Ne voli jesti „plućica na kiselo„ ni tripice, a obožava kiselo zelje s mesom. U kuhinji osim kuhanja voli jesti i gledati druge kako kuhaju. Dosta je dominantna, a najviše ju živciraju preozbiljni ljudi koji se ne znaju opustiti i zabaviti.

KĆI: TEA MLINARIĆ, 20
Tea je studentica poslovne ekonomije u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. Brzopleta je i malo dramatična, hoby joj je ples. Što se tiče kuhanja, Tea kuha samo stvari iz vrećice, te stalno zove sestru blizanku da joj pomogne. Najkompliciranije jelo koje je ikad radila je kajgana, koja joj je jednom prilikom i zagorila. Romantična je u duši, a najviše ju zabrinjava da li će u emisiji znati upalit štednjak. Mama za nju kaže da je hirovita i da joj je tijekom godina zadala puno briga . Od hrane koja joj se gadi je definitivno hladetina koju mama obožava. U kuhinji ju živcira predugo kuhanje te kada joj se netko krene motati po kuhinji.

MAJKA: VJEKICA LEGAC, 64
Gđa Vjekica zaposlena majka je dvoje djece, i baka jedne prekrasne unučice od 14 godina. Zaposlena je kao državni službenik u sektoru financija. Vjekica kaže da joj kuhanje predstavlja obavezu, obaveze joj prave stres, a pod stresom ne funkcionira te se blokira. Preferira tradicionalnu kuhinju, ali brzu, bez previše posla. Nema natjecateljskog duha, ali zato sin ima za oboje. Može sve jest, osim tripica. Nakon kuhanja odmah prione na čišćenje i pranje suđa, obzirom da je izuzetno pedantna. U kuhinji osim što kuha kaže kako naravno voli i jesti. Sebe opisuje kao veselu i pozitivnu osobu. Obožava svoju djecu i unučicu te su joj oni glavna motivacija za više i bolje u životu. Vesela je, voli glazbu, voli pjevati. Najdraži izvođač su joj grupa The Queen. Za sina kaže kako ga iz takta mogu izbaciti izrazito povučeni i šutljivi ljudi, te naravno žene - šali se.

SIN: DOMAGOJ HOLJEVAC, 39
Sin Domagoj po zanimanju je glazbenik. Razvedeni je otac četrnaesterogodišnje djevojke na koju je izrazito ponosan. Domagoj je sušta suprotnost majke, hiperaktivan glazbenik kojemu je itekako stalo dokazati se i pobijediti. Kuha jako malo i to samo neke najosnovnije stvari, a i što bi kad ima mamu kojoj stalno navrati na ručak. On u svojoj kuhinji nakuplja suđe kako kaže do vrha sudopera, dok mama pri pripremi jela već sve posuđe čisti. Domagoj za hobi ide na sportski ribolov. Omiljeni izvođač mu je Sting, obožava njegovu pjesmu Fragile. U kuhinji osim što tu i tamo nešto skuha, također vodi duge razgovore uz kavice. Kako kaže ima jedan mali šank u kuhinji koji je idealno mjesto za takve slatke razgovore. Za mamu kaže da najbolje kuha variva, te piletinu sa šljivama. Njega pokreću i motiviraju njemu bliski ljudi, obitelj i prijatelji. Za pobjedu u showu spreman je zafrkavati, odnosno pokušati dekoncentrirati protivnički tim.


 

Više o showu čitajte na punkufer.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju