Gledali smo je u izbedbi Beyoncé, a sada je pjevala Doris Dragović. Što vam je bolje?

Helenu Gudelj svi pamtimo kao djevojku anđeoskog glasa. Pozitivni komentari na njen audicijski nastup nisu izostali, a ona nam kaže kako ju je sve to poprilično iznenadilo.


 

''Bila sam šokirana reakcijama, uglavnom su to bile pozitivne reakcije, preponosna sam na moje mještane iz Zmijevaca i Imotskog kojeg posebno moram spomenuti. Oni su me najviše iznenadili. Svi su bili jako ponosni'', ispričala nam je.

Za razliku od audicije u liveu je Helena nastupila stranom pjesmom. ''Nakon audicije koju olako shvatiš prođeš u polufinale i vidiš da imaš puno više posla, ali i konkurencije. Tada postaješ svjestan da moraš duplo više raditi i puno je ozbiljnije. Stil pjevanja i vrsta glazbe poprilično su drugačiji'', kaže Helena.

''Prvo sam bila Beyoncé, a sada sam Doris Dragović i moram iznijeti dalmatinski dio sebe. Svakako sam htjela promijeniti nešto i očuvati dalmatinski štih. To je izazov i nije nešto što inače pjevam. Zato mi je zanimljivo'', poručuje Helena.


Komentirajte kako se vama svidio njen novi nastup!

Ankete

(6503) Koji vam je nastup Helene Gudelj bio bolji?

Prikaži rezultate Ukupno423

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju