Gledali smo je u izbedbi Beyoncé, a sada je pjevala Doris Dragović. Što vam je bolje?

Helenu Gudelj svi pamtimo kao djevojku anđeoskog glasa. Pozitivni komentari na njen audicijski nastup nisu izostali, a ona nam kaže kako ju je sve to poprilično iznenadilo.


 

''Bila sam šokirana reakcijama, uglavnom su to bile pozitivne reakcije, preponosna sam na moje mještane iz Zmijevaca i Imotskog kojeg posebno moram spomenuti. Oni su me najviše iznenadili. Svi su bili jako ponosni'', ispričala nam je.

Za razliku od audicije u liveu je Helena nastupila stranom pjesmom. ''Nakon audicije koju olako shvatiš prođeš u polufinale i vidiš da imaš puno više posla, ali i konkurencije. Tada postaješ svjestan da moraš duplo više raditi i puno je ozbiljnije. Stil pjevanja i vrsta glazbe poprilično su drugačiji'', kaže Helena.

''Prvo sam bila Beyoncé, a sada sam Doris Dragović i moram iznijeti dalmatinski dio sebe. Svakako sam htjela promijeniti nešto i očuvati dalmatinski štih. To je izazov i nije nešto što inače pjevam. Zato mi je zanimljivo'', poručuje Helena.


Komentirajte kako se vama svidio njen novi nastup!

Koji vam je nastup Helene Gudelj bio bolji?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju