Najgledaniji informativni program, najgledanija dramska serija i filmski program.

Rezultati istraživanja gledanosti za kolovoz potvrdili su kako je Nova TV zadržala status vodećeg televizijskog kanala u Hrvatskoj, tijekom cijelog dana i u udarnom terminu. Nova TV i dalje je najgledaniji nacionalni TV kanal u udarnom terminu s 32,6 posto udjela u gledanosti i na cijelom danu s 22,5 posto udjela u gledanosti. Doma TV je i u kolovozu bila najgledaniji specijalizirani kanal u Hrvatskoj sa 7,5 posto udjela u gledanosti u udarnom terminu i 7,3 posto udjela u gledanosti tijekom cijeloga dana.

'Dnevnik Nove TV' i u kolovozu je bio najgledanija središnja informativna emisija u Hrvatskoj, kada je ostvario 39,4 posto udjela u gledanosti i u prosjeku gotovo 400 tisuća gledatelja. Najgledanije su popodnevne vijesti u Hrvatskoj 'Vijesti Nove TV' u 17 sati, koje su u kolovozu ostvarile 31,8 posto udjela u gledanosti uz preko 256 tisuća gledatelja. Isto tako, i 'Večernje vijesti' na Novoj TV najgledanije su s 32,5 posto udjela u gledanosti i gotovo 300 tisuća gledatelja.

Apsolutni vladar serijskog programa u kolovozu bila je turska hit serija 'Fazilet i njezine kćeri' koju je u prosjeku pratilo preko 413 tisuća gledatelja, uz ostvarenih čak 35,2 posto udjela u gledanosti. Urnebesne avanture obitelji Fazlinović u seriji 'Lud, zbunjen, normalan' u prosjeku je u kolovozu pratilo više od 253 tisuće gledatelja uz 22,4 posto udjela u gledanosti, dok je seriju 'Larin izbor' pratilo više od 219 tisuća gledatelja uz ostvarenih 25,1 posto udjela u gledanosti. Lifestyle emisija 'IN magazin' i dalje ostvaruje odlične rezultate, pa je tako u kolovozu privukla preko 237 tisuća gledatelja i ostvarila udio u gledanosti od 29,9 posto.

Najgledaniji filmovi protekloga mjeseca prikazani su na Novoj TV. Američku akciju 'Savršena meta' s Markom Wahlbergom u glavnoj ulozi pratilo je više od 247 tisuća gledatelja, a film je ostvario 24,7 posto udjela u gledanosti. Slijede komedija 'Starci 2' s Adamom Sandlerom i Salmom Hayek s više od 239 tisuća gledatelja i 23,9 posto udjela u gledanosti te komedija 'Odmor' s više od 233 tisuća gledatelja i 20,9 posto udjela u gledanosti. Akcijski film 'Kapetan Amerika: Prvi osvetnik' zabilježio je više od 209 tisuća gledatelja i 22,3 posto udjela u gledanosti. U deset najgledanijih u kolovozu ušli su i filmovi 'Zločesti dečki' i 'Zločesti dečki 2' s Martinom Lawrenceom i Willom Smithom u glavnim ulogama te akcijski film 'Računovođa' s Benom Affleckom u naslovnoj ulozi.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: kolovoz 2019.
Ciljna skupina: 4+

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju