UFC borbe iz Las Vegasa gledatelji će moći uživo pratiti na portalu GOL.hr, a snimka će biti prikazana u programu Nove TV.

U noći sa subote na nedjelju, 7. srpnja, UFC sa svojim 239. izdanjem ponovno dolazi u Las Vegas. Spektakularni okršaji prenosit će se uživo na portalu GOL.hr s početkom u 4 sata ujutro, dok će snimka biti prikazana u nedjelju u 23:50 u programu Nove TV. Kroz borbe će gledatelje voditi komentatori Vlado Boban i Zelg Galešić.



U glavnoj borbi večeri Jon Jones će ukrstiti rukavice s Thiagom Santosom i tako krenuti po svoju desetu obranu titule prvaka UFC-ove poluteške kategorije. Jedan od najboljih UFC boraca svih vremena, Jon Jones, u svojoj karijeri bilježi 24 pobjede i samo jedan poraz kojeg je zaradio diskvalifikacijom prije gotovo deset godina. S druge strane, Thiago Santos u dosadašnjoj karijeri bilježi 21 pobjedu i šest poraza, od kojih je posljednji bio prije nešto više od godinu dana u borbi s Davidom Branchom. Je li Jones uistinu najbolji od svih i može li ga Santos savladati?

U još jednoj borbi za titulu na ovoj priredbi susrest će se Amanda Nunes i Holly Holm, po mnogima najveće UFC borkinje svih vremena. Pred Nunes je velika borba u kojoj će ova prva dvostruka UFC prvakinja, sa 17 pobjeda i četiri poraza u karijeri, morati braniti pojas u bantamu protiv bivše prvakinje Holm, koja bilježi 12 pobjeda i četiri poraza u karijeri. Ljubitelji borilačkih sportova s nestrpljenjem iščekuju okršaj u oktagonu i odgovor na pitanje - je li Nunes zaista neuništiva i može li Holm preokrenuti situaciju u svoju korist?

Isto tako, u main cardu spektakularne večeri vidjet ćemo i okršaje Bena Askrena i Jorgea Masvidala, Lukea Rockholda i Jana Blachowicza te Michaela Chiese i Diega Sancheza.

Sve novosti možete pratiti na portalu GOL.hr i u sportskom dijelu Dnevnika Nove TV. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju