Novinari sportske redakcije poručuju: ‘’Zagrijete glasnice i budite uz Vatrene na Novoj TV.’’

S privođenjem priprema kraju, Nova TV spremna je za prijenos najvećeg nogometnog događaja godine – spektakularne završnice Lige nacija. Spreman je i novinarski tim sportske redakcije čije znanje, iskustvo i strast predstavljaju ključ za kvalitetno praćenje i prenošenje svakog trenutka ovog sportskog događaja, a gledatelji ih imaju priliku vidjeti i u, njima malo drugačijoj ulozi, - najnovijem promotivnom spotu Nove TV.

''Apsolutno nema veće stvari u poslu televizijskog, sportskog novinara, komentatora od prenošenja utakmica Hrvatske nogometne reprezentacije, posebno kad se radi o jednom velikom natjecanju, borbi za trofej'', otkrio je Saša Lugonjić u intervjuu za IN magazin.

Uz prijenose polufinalnih utakmica, finala te utakmice za treće mjesto Nova TV svojim gledateljima donosi i specijalne emisije koje će se emitirati prije i nakon samih utakmica. Voditelj u studiju bit će Vlado Boban sa stručnim komentatorima, uživo s mjesta događaja javljat će se Marko Šepat i Stipe Antonijević, a utakmice će komentirati Saša Lugonjić i Milan Stjelja.

Ovi novinari stekli su bogato iskustvo kroz godine praćenja i izvještavanja sa sportskih događaja diljem svijeta, što im omogućuje da pruže bolji uvid u igru i ključne aspekte natjecanja. Svojom sposobnošću brze reakcije i prilagodbe dinamičnom okruženju sportskih događaja, hvataju svaki ključni trenutak i prenose ga gledateljima s autentičnošću i objektivnošću. No, ono što zaista izdvaja ove novinare najjače sportske redakcije u Hrvatskoj, jest njihova neutaživa strast prema sportu koja je vidljiva u svakom javljanju uživo, svakom intervjuu i svakoj analizi. Ta strast ih pokreće da se posvete svakom detalju, produbljujući svoje izvještavanje kako bi pružili sveobuhvatan uvid u sportski događaj i omogućili gledateljima samo najbolje iskustvo praćenja utakmica.

Četiri nogometne velesile u lovu su na jedini trofej koji niti jedna još nije osvojila, a hoće li Vatrenima poći za rukom upisati se u povijest i sa zlatnom medaljom, ostaje nam za vidjeti.

Ne propustite prvi okršaj s domaćinom Nizozemskom 14. lipnja od 20 sati na Novoj TV i GOL.hru!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju