Glory Collision 2 iz Amhema.

Za sam kraj godine najveća svjetska kick-boksing organizacija donosi najveći meč koji je uopće moguće organizirati u ovom sportu. Teškaški prvak Rico Verhoeven i legendarni Badr Hari će drugi put ući skupa u ring u nizozemskom Arnhemu. Prijenos meča gledatelji će moći pratiti uživo na portalu GOL.hr u subotu, 21. prosinca u 17 sati, a snimka meča bit će prikazana i u programu Nove TV sa subote na nedjelju u 00:30 sati.



Badr Hari je još uvijek uvjerljivo najveća zvijezda, no pitanje je koliko zapravo ima šanse svladati borca koji s razlogom nosi nadimak 'The King of Kickboxing'. Od prvog meča s Verhoevenom, Badr Hari odležao je zatvorsku kaznu, vratio se i odradio meč protiv Hesdyja Gergesa, ali kasnije se pokazalo da je bio pozitivan na zabranjene supstance. Verhoeven je u međuvremenu odradio pet mečeva te iz svih izašao kao pobjednik, a tri je puta obranio titulu. Posljednji je poraz u karijeri doživio u siječnju 2015. na Kunlun Fightu, a prije toga 2012. kad je imao samo 23 godine.

U uvertiri velikog okršaja pogledajte i ponajboljeg hrvatskog kick boksača Antonija Plazibata, protiv Surinamca Jahfarra Wilnisa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju