U noći sa subote na nedjelju uživo u 04.00 sata na GOL.hr-u i u nedjelju u 22:45 na Novoj TV!

MMA fanovi diljem svijeta dobili su injekciju adrenalina nakon što je UFC objavio najavu za konačni obračun Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Najveća trilogija u povijesti UFC-a svoje veliko finale dobiva idućeg vikenda u Las Vegasu u UFC-ovom APEX-u, u noći sa subote na nedjelju, u 04.00 sata, a pobjednik će ponijeti status apsolutne legende UFC-ove teške kategorije. Veliki meč pratite uživo na portalu GOL.hr od 04.00 sata, a odgođeni prijenos bit će prikazan na Novoj TV u 22:45 sati.



U srpnju 2018. godine Cormier je iznenadio američkog borca hrvatskih korijena i oduzeo mu titulu prvaka teške kategorije teškim nokautom 27 sekundi prije kraja prve runde. Ono što je pratiteljima ovog sporta ostalo u sjećanju je količina tolerancije glavnog suca tog okršaja Marca Goddarda za prljave trikove Daniela Cormiera kojeg je čak pet puta upozorio da „pospremi prste“. Naime, Miočić je prvi meč završio s velikim brojem porezotina oko očiju, dok mu je nakon drugog ustanovljeno oštećenje retine, zbog čega mu je i karijera došla pod znak pitanja. Godinu dana kasnije Miočić je Cormieru uzvratio na identičan način, s tim da je prve tri runde izgubio, a potom čudesno preokrenuo stvari u svoju korist i nokautirao Cormiera po prvi put u njegovoj karijeri. Sada ga očekuje najvažnija borba MMA karijere.

„Pred Stipom je jedan od najvećih mečeva njegove velike karijere. Daniel Cormier je u prethodna dva okršaja pokazao da se radi o vrhunskom borcu i tko god pobjedi može mirne duše kazati da je najveći UFC teškaš. Nadam se da je zaliječio svoje ozljede oka, da je prošao prave pripreme i da se dobro pripremio na Cormierovo hrvanje koje bi on mogao forsirati u trećem okršaju. Stipe je mentalno ekstremno jak borac i vjerujem da će ga to dovesti do pobjede i u ovoj borbi u koju ulazi ipak kao čovjek s pojasom i pobjednik prošle borbe. Ovaj dvojac ćemo analizirati kroz brojne priloge idućih dana, ali i kroz našu specijalizirani emisiju Lucky Punch na portalu GOL.hr. U njoj ćemo ugostiti pojedince koji su sparirali s Miočićem pa ćemo iz prve ruke čuti njihova razmišljanja o njegovoj kvaliteti", rekao je Vlado Boban koji će i komentirati nadolazeći meč.

Borbu Miočića i Cormiera ne propustite uživo na portalu GOL.hr u noći sa subote na nedjelju, 16. kolovoza u 04.00 sata te u nedjelju u 22:45 na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju