Show koji osvaja srca gledatelja, u petoj sezoni vraća se na Novu TV!

Show koji osvaja srca gledatelja, u petoj sezoni vraća se na Novu TV, a ove godine gledatelje očekuje pregršt atraktivnih točaka, talentiranih natjecatelja koji će se boriti za titulu petog hrvatskog supertalenta.

„Supertalent je definitivno moj najdraži televizijski format na cijelom svijetu. Peta sezona donosi iznimno dobre točke, kao i priče koje stoje iza natjecatelja. Ono od čega smo mi krenuli jest vizija emisije koja će u gledateljima pobuditi različite emocije, emisija koja će vjerno dočarati sve snove natjecatelja, njihove želje, nade, strahove, kao i one stvari koje ih motiviraju da stanu na pozornicu.“, poručio je kreativni producent showa, Athanasios Mitrelias.

U prvih nekoliko emisija Supertalenta vidjet ćemo kako je izgledalo predstavljanje raznolikih talenta ispred žirija. Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Martina Tomčić na audicijama su svakoj točki, uz kratki komentar nastupa, dodijelili jednu od dvije ocjene: DA ili NE.

U petoj sezoni, koju će gledatelji imati priliku uskoro pratiti na Novoj TV, vidjet ćemo raznolike talente, a za svojukartu za prolazak u daljnje natjecanje borit će se plesači, pjevači, glazbenici, imitatori, iluzionisti, kao i natjecatelji s nikad viđenim talentom. Tko je od njih impresionirao, tko je rasplakao, a tko naljutio žiri, ne propustite doznati!



 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju