UFC 217 će se prenositi uživo u noći sa subote na nedjelju, 5. studenog u 3 sata ujutro na portalu GOL.hr, a istog će dana biti prikazan na Novoj TV

U noći sa subote na nedjelju, 5. studenog, ljubitelji borilačkih sportova uživat će u najjačem UFC događanju ove godine. UFC 217 u slavnom njujorškom Madison Square Gardenu donosi dugo očekivani i dugo najavljivani povratak bivšeg velter prvaka Georgesa St-Pierrea, ali i niz drugih zanimljivih okršaja. S početkom u 3 sata ujutro borbe će se prenositi uživo na portal GOL.hr, i to uz komentatore Vladu Bobana i Igora Pokrajca. Borbe će istog dana biti prikazane i u program Nove TV u večernjem terminu.
U naslovnoj borbi, 36-godišnji MMA borac Georges St-Pierre rukavice će ukrstiti s Michaelom Bispingom i to za titulu srednje divizije. St-Pierre se nije borio od studenog 2013., a u kavez se vraća s 19 pobjeda u UFC-u, što je drugo po redu mjesto po najvećim broju pobjeda u ovoj organizaciji. A na prvom mjestu je upravo Michael Bisping koji je skupio 20. pobjedu u UFC-u kad je uspješno obranio titulu protiv Dana Hendersona. ‘The Count’ se od te pobjede odmarao i oporavljao od ozljeda te vrbovao UFC za super-borbu sa St-Pierreom.
Bantam okršaj u oktogonu će okupiti dva stara znanca u co-main eventu. UFC prvak u bantam kategoriji Cody Garbrandt svoj će pojas braniti protiv bivšeg prvaka TJ Dillashawa, a u trećoj borbi za titulu, Joanni Jedrzejczyk pojas će pokušati oduzeti Rose Namajunas.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju