UFC 226 prenosit će se uživo u noći sa subote na nedjelju, 8. srpnja u 4 sata na portalu GOL.hr, a istoga dana u večernjim satima na Novoj TV

U noći sa subote na nedjelju, 8. srpnja, Stipe Miočić brani titulu svjetskog prvaka teške kategorije četvrti put, a ako mu to pođe za rukom, bit će pobjednik jedne od najvećih borbi u povijesti UFC-a! Stipe je u siječnju ove godine pobijedio dotad neporaženog Francisa Ngannouga, a sada će rukavice ukrstiti s velikom američkom zvijezdom, Danielom Cormierom koji je na istom UFC eventu obranio pojas prvaka poluteške kategorije.

Napadom na Miočićevu titulu, Cormier će pokušati postati drugi borac koji istovremeno drži dva UFC naslova.
Spektakularna borba UFC 226 prenosit će se uživo iz Las Vegasa na portalu GOL.hr s početkom u 4 sata ujutro, a istog dana prikazat će se i u programu Nove TV. Ovaj povijesni okršaj komentatorski će pratiti Vlado Boban, Igor Pokrajac i Zelg Galešić.




Iako će naše oči biti uperene u hrvatskog borca iz Clevelanda, ništa manje vrijedna neće biti niti borba Maxa Hollowaya protiv Briana Ortege, jednog od najintrigantnijih boraca novijeg vremena, pravog kralja preokreta i čovjeka kojem je potreban djelić sekunde da pobijedi u borbi, pa čak i kada u njoj do tog trenutka uvjerljivo gubi. No, Max Holloway vlasnik je trenutno najduljeg pobjedničkog niza u UFC-u i svakako ga misli povećati na sretni broj 13.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju