Instagram portala zadovoljna.hr lifestyle brand s najviše pratitelja u Hrvatskoj!

Instagram profil zadovoljna.hr dosegnuo je 100.000 pratitelja čime je postao medijski Instagram profil s najviše pratitelja u Hrvatskoj.

O snazi na digitalnim kanalima govori i podatak da portal zadovoljna.hr na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu, prati preko 385.000 korisnika. Potvrda je to da zadovoljna.hr živi svoju misiju i viziju te čvrsto drži lidersku poziciju među lifestyle brandovima u Hrvatskoj.

Zadovoljna.hr najčitaniji je ženski lifestyle portal u Hrvatskoj sa 785.869 jedinstvenih čitatelja mjesečno. U veljači je ostvarila 17.680.489 pregleda stranica čime se portal pozicionirao kao najjači lifestyle portal u Hrvatskoj, sa 6 milijuna pregleda više od prvog konkurenta. (Izvor: Gemius, veljača 2019.).



Gotovo 140 milijuna pregleda stranica ostvarili su čitatelji portala zadovoljna.hr u 2018., što je 36 milijuna više od prvog konkurenta čime je zadovoljna.hr najpopularniji lifestyle portal i prema broju pregleda stranica u Hrvatskoj (*Izvor: Gemius, 2018.)

Zadovoljna.hr je portal iz grupacije Nova TV koji svojim radom želi utjecati na boljitak društva i u svojoj se niši poslovanja ponaša odgovorno i poticajno. Osnažuje žene, potiče ih da napreduju, vjeruju u sebe, kao medij prepoznaje svoju ulogu pokretača pozitivnih promjena i koristi svoj utjecaj kako bi mijenjao društvo nabolje.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju