UFC 244 iz New Yorka prenosit će se uživo na portalu GOL.hr, a snimka će biti prikazana na Novoj TV

 Borilački fanovi diljem svijeta s uzbuđenjem očekuju UFC 244 spektakl u legendarnoj njujorškoj dvorani Madison Square Garden koji je na rasporedu ovog vikenda. Izravni prijenos na GOL.hr-u počinje u 3:00 u noći sa subote na nedjelju, a snimka će se prikazati na Novoj TV u noći s nedjelje na ponedjeljak u 00:45.

U glavnoj borbi večeri sukobit će se jedan od najpopularnijih UFC boraca uopće, ''zločesti dečko'' Nate Diaz te sjajni Jorge Masvidal u velteraškom okršaju. Ovo je najiščekivanija borba u UFC-u još od UFC 241 i revanša Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Upravo je tada Nate Diaz u velikom povratku borbama nakon točno tri godine svladao Anthonyja Pettisa te izazvao Masvidala. Jorge Masvidal ove je godine opet u velikoj formi, što je potvrdio pobjedama protiv Darrena Tilla i Bena Askrena. Posebno je upečatljiva bila ona posljednja, kada je za samo pet sekundi nokautirao Askrena, što je bio najbrži nokaut u povijesti UFC-a.

No, neće samo glavna borba biti zanimljiva na spektaklu u New Yorku. Nakon što ga je porazila nova velika UFC-ova senzacija Israel Adesanya u travnju, Kevin Gastelum u srednjoj kategoriji želi se vratiti na pobjednički put. Englez Darren Till vraća se u srednju kategoriju nakon dva uzastopna poraza u velteru od Woodleyja i Masvidala, a prvi ispit bit će mu itekako težak.

Gledatelji će vidjeti još jednu borbu u velteru kojoj će se Stephen Thompson pokušati vratiti pobjedama nakon poraza od Tilla i Pettisa. Protivnik mu je Vicente Luque, koji od 11 mečeva u UFC-u ima čak deset pobjeda.
U teškoj kategoriji Derrick Lewis nakon poraza od Cormiera i JDS-a ide na Bugarina Blagoja Ivanova, koji je ove godine pobijedio Bena Rothwella i Taija Tuivasu. Glavni program otvaraju u lakoj kategoriji Kevin Lee i Gregor Gillespie.

UFC 244, glavni program:

Nate Diaz – Jorge Masvidal
Kevin Gastelum - Darren Till
Stephen Thompson - Vicente Luque
Derrick Lewis – Blagoj Ivanov
Kevin Lee - Gregor Gillespie

Novosti o UFC borbama pratite na portalu GOL.hr te u sportskom dijelu Dnevnika Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju