Maja Šuput dala majci obećanje: „Obećala sam mami da ću Bilmana poštedjeti ovu sezonu“

 Najpopularniji talent show u svijetu vraća se u svojoj šestoj sezoni. Nakon što je prošle godine Supertalent polučio veliki uspjeh te bio najgledanija zabavna emisija u 2017. godini, u ponedjeljak show kreće u potragu za novim talentima koji će oduševiti gledatelje. No, osim gledatelja, natjecatelji će morati osvojiti i žiri.

„S velikim uzbuđenjem iščekujem početak nove sezone i upoznavanje s velikim brojem super talentiranih ljudi Hrvatske. Nadam se da će me opet iznenaditi i razgaliti svojom autentičnošću i izvrsnošću te izmamiti mi osmjeh na lice i želju za pritiskom zlatnog gumba!“ kazala je Martina Tomčić, koja traži istinski talent.

S uzbuđenjem novu sezonu iščekuje i Maja Šuput. „Jako se veselim novoj sezoni i novim talentima. Posebno se radujem sto ću opet biti s najboljom ekipom žirija. Moje suđenje je bilo i ostat ce pravedno i iskreno, punog srca i veselja.“ rekla je te otkrila: „Obećala sam mami da ću Bilmana poštedjeti ovu sezonu, pa već razmišljam o novoj žrtvi...“

Od novih kandidata, Janko Popović Volarić kaže kako očekuje da će ga šokirati, oduševiti, nasmijati i dirnuti. „Jednako tako jedva čekam opet se malo intenzivnije družiti u harmoniji sa svojim prijateljima iz žirija, za koje znam da će me jako nasmijati, iznervirati, i siguran sam, svojim komentarima ponekad šokirati. Jedva čekam da krenemo!”, nestrpljiv je Janko.

Davor Bilman, koji slovi za člana žirija kojega je poprilično teško fascinirati, o novoj sezoni kaže: „Od nove sezone i kandidata očekujem da kod mene izazovu puno smijeha, nekoliko osmijeha i pokoji podsmjeh. Očekujem da ne budu monotoni, već da se dobro zabave i ostave nas širom otvorenih očiju. U novoj sezoni bit ću pravedan, strog i svoj!“

Tko će sve stati pred četveročlani žiri, tko će ih osvojiti, a koga će poslati kući, doznat ćemo već u idućem tjednu!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju