Nastavak kvalifikacija - okršaj Vatrenih protiv Walesa u nedjelju na Novoj TV i GOL.hr-u.

Spektakularnu utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije s Mađarskom, koja se odigrala pred prepunim Poljudom, pred malim ekranima pratilo je više od milijun i sto tisuća gledatelja, a ostvarila je udio u gledanosti od 65,3 posto. Ovo je ujedno bila i najgledanija utakmica Vatrenih ove godine.

Sjajan rezultat ostvarila je i specijalna emisija s analizama stručnih komentatora i prvim izjavama nogometaša uz koju je bio svaki drugi gledatelj, odnosno pratilo ju je više od 622 tisuće gledatelja, a ostvarila je udio u gledanosti od 51,3 posto.

Nakon sinoćnje veličanstvene pobjede, Vatreni nastavljaju s borbom za plasman na Europsko prvenstvo. U nedjelju ih čeka susret s Walesom na Cardiff City stadionu. Studijsku emisiju s početkom u 20.15 sati te izravan prijenos utakmice iz Walesa gledatelji će moći pratiti na Novoj TV i na GOL.hr-u. Voditelj u studiju bit će Milan Stjelja, a uz stalnog stručnog komentatora, bivšeg reprezentativca Matu Bilića, ove nedjelje gost je Jerko Leko. Izravan prijenos utakmice koji počinje u 20:45 komentirat će Željko Vela i Saša Lugonjić.



Izabranici Zlatka Dalića imaju 13 bodova, a zahvaljujući remiju u dvoboju Slovačke i Walesa ovog četvrtka, prva pozicija Hrvatske dodatno je učvršćena. Hrvatska je jako blizu, ali još uvijek nije i matematički osigurala odlazak na Euro. Najjednostavnija računica glasi: pobijediti Wales u nedjelju.

Utakmicu hrvatske reprezentacije s Walesom ne propustite pratiti u nedjelju od 20.15 na Novoj TV i GOL-hr-u!

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 10.10.2019.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju