Sudjelujte u izboru najšokantnije scene tjedna!

Ovotjedne drame u seriji 'Ljubav osvetnika' ostavljaju bez teksta, saznalo se za tajno pismo Miranove majke, Hazar je lagao da ga je Miran gurnuo, a sve to da bi zaštitio Rejan.

Rejan je rekla Miranu da je između njih gotovo, ali prije nego okončaju brak, želi ga uvjeriti u nevinost njezinog oca. Pogledajte ovotjedne šokantne scene serije i odaberite onu koja vas je najviše zaintrigirala:

1. Što piše u famoznom pismu?

Miranova majka ostavila je pismo u kojem Hazaru govori da je Miran njegovo dijete, Zehra je dobila pismo od Esme - pogledajte video!

2. Cijela istina o onome što se dogodilo Hazaru

Elif se teško nosi s cijelom situacijom jer je ona krivac za Hazarovu nesreću. Ne može više gledati razdvojene Mirana i Rejan - pogledajte video!

3. Konak je saznao istinu o Miranu

Miran je došao po svoju ženu u konak i sukobio se s Rejaninom obitelji. Fikret je krenuo spasiti Mirana iz situacije i rekao više nego što je trebao - pogledajte video!

4. Razgovor koji je trebao riješiti sve

Miran i Rejan raspravljaju o pismu koje bi riješilo sve njihove nedoumice, no Miran duboko u sebi ne vjeruje u postojanje tog pisma. Rejan neće odustati dok mu ne dokaže suprotno - pogledajte video!

Sudjelujte u anketi!

Koja vas je scena najviše šokirala?

glasova:

 

Seriju 'Ljubav osvetnika' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Seriju pratite i na Nova Plus

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju