Upoznajte novi showbuzz.hr - moderan, atraktivan i još pregledniji.

Sinonim za showbiz je Showbuzz.hr! Specijalizirani portal Nova TV grupe koji donosi aktualnosti o domaćim i stranim zvijezdama, od danas dolazi u novom ruhu.
Jednostavan i moćan novi vizualni identitet, atraktivna i interaktivna prezentacija sadržaja, te još preglednije foto i video galerije, čitateljima Showbuzz.hr-a učinit će praćenje zanimljivosti iz svijeta poznatih i showbiz vijesti još lakšim i ugodnijim.

Redizajn jednog od najvećih portala koji je u vrhu čitanosti stiže nakon sjajnih rezultata posjećenosti i čitanosti ostvarenih u rujnu ove godine, tijekom kojeg se na Showbuzz.hr-u zabavilo i informiralo više od 1.400 000 stvarnih čitatelja.
''Redizajnirani portal donosi bolje korisničko iskustvo. Novi dizajn rezultat je osluškivanja potreba čitatelja – on je sada moderan i intuitivan. Bogati sadržaj kojeg portal svakodnevno donosi, ono najbolje iz svijeta showbiza, sada je vizualno i funkcionalno pristupačniji, a najavljujemo i nove interaktivne elemente na portalu'', izjavio je Domagoj Repač, voditelj ključnih projekata Novih medija Nove TV.

''Nastavljamo donositi najbolji showbiz sadržaj - zanimljivosti dana, aktualne vijesti o domaćim i stranim zvijezdama, ekskluzivne teme, preporuke filmova, serija, društvenih događaja i koncerata. Veselim se svim novostima i još boljem Showbuzz'', rekla je Mirjana Filipović, urednica portala.

Osim na samom portalu, vijesti s Showbuzz.hr-a čitatelji mogu pratiti i putem društvenih mreža: Facebooka i Instagrama.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju