Sportska redakcija Dnevnika Nove TV uvijek je na pravom mjestu i u pravo vrijeme.

Neizostavni dio najgledanije središnje informativne emisije u zemlji, Dnevnika Nove TV, svakako su sportske minute. Bilo da je riječ o svakodnevnim zbivanjima u zemlji i svijetu ili velikim događajima i natjecanjima, sportska redakcija Dnevnika Nove TV uvijek je na pravom mjestu i u pravo vrijeme kako bi gledateljima donijela najtočnije i najsvježije informacije.



Uigrani tim kojeg čine Anita Kjatazi Roth, Saša Lugonjić, Stipe Sladoljev, Vlado Boban i Milan Stjelja, predvođeni urednicom sporta na Novoj TV Ana-Marijom Vuković, ekipa je vrsnih profesionalaca iza kojih stoji dugogodišnji rad u sportskom novinarstvu i velika strast prema sportu općenito.

Njihovi su imperativi kvaliteta, relevantnost i vjerodostojnost, uvijek donose dvije strane priče i svojim radom žele doprinijeti poboljšanju stanja u sportu. Naglašavaju kako je stvaranje sportskih minuta timski rad pa u redakciji njeguju prijateljsku atmosferu punu uzajamne podrške.



Gledateljima svakodnevno donose najnovije informacije iz svijeta najrazličitijih sportova, a uz reportaže i javljanja uživo, cijenjeni su i zbog stručnih analiza te istraživanja.

„Moji kolege vrhunski su sportski novinari i kada se osvrnem unatrag gotovo deset godina koliko smo u ovom istom postavu, ponosna na sam sve naše zajedničke uspjehe. Tim je složen tako da se izvrsno nadopunjujemo i u znanjima i u afinitetima, no svi dijelimo istu strast prema sportskom novinarstvu i istu želju da svojim radom poboljšamo stanje u sportu. Ne libimo se otvarati škakljive teme i postavljati prava pitanja, potpuno smo nezavisni i ne štedimo nikoga. Svakog dana dižemo ljestvicu i trudimo se biti još bolji i još inovativniji u onom što radimo. Sve to prepoznali su i naši gledatelji koji nas svakodnevno nagrađuju svojim povjerenjem“, rekla je Ana-Marija Vuković, urednica sporta na Novoj TV.

Ovaj najbolji sportski tim u zemlji pred kamerama se okupio povodom snimanja TV spota koji će gledatelji odsad svakodnevno viđati na malim ekranima, a njihov rad i dalje će pratiti u Dnevniku Nove TV.



 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju