''U ovom božićnom izdanju Lucky Puncha imamo čitav niz iznenađenja.''

U posljednjem ovogodišnjem izdanju, koje je na rasporedu u četvrtak, 17. prosinca u 20:30 sati, borilački magazin ''Lucky Punch'' donosi pregled 2020., s posebnim naglaskom na fenomenalni UFC 256. Također, najavljuje i posljednju UFC-ovu priredbu ove godine, UFC Fight Night kojeg predvode velteraši Stephen Thompson i Geoff Neal.

U MMA školi, uz stručne sukometatore Zelga Galešića i Igora Pokrajca, Lucky Punch analizira moguće napade Thompsona i Neala koji pucaju na vrh kategorije.

Bavit će se i sjajnim borbama na prethodnom UFC 256 koji je kao šlag na tortu imao ponajbolji meč godine Figueiredo – Moreno.

Donosi i top 5 najboljih mečeva ove godine, ali i poslasticu – serijal najboljih nokauta.

Domaća priča je Antun Račić – jedan od najboljih hrvatskih boraca, koji u poljskom KSW-u ovoga vikenda ima borbu za obranu pojasa prvaka bantam kategorije protiv sjajnog mladog Brazilca Brune Santosa.

''U ovom božićnom izdanju Lucky Puncha imamo čitav niz iznenađenja. Bit će to jedno opušteno izdanje s pregledom godine i čitavim nizom sjajnih priloga kojima zatvaramo 2020-tu. Budite s nama u četvrtak navečer na gol.hr od 20:30 sati'', rekao nam je urednik i voditelj emisije Vlado Boban.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju