UFC 250 Las Vegas sa subote na nedjelju uživo u 4 sata na GOL.hr-u i u nedjelju u 22.45 na Novoj TV.

UFC spektakl vraća se u Las Vegas i donosi najbolju borkinju današnjice Amandu Nunes u obrani naslova protiv Felicije Spencer, a sjajni Brazilac Jussier Formiga u velikom okršaju sudarit će se s Alexom Perezom.



Amanda Nunes osvojila je titulu UFC-ove prvakinje perolake kategorije u prosincu 2018. godine, kad je savladala Cris Cyborg nokautom u prvoj rundi. Do sada titulu nije branila, prije svega zbog slabo ispunjene divizije, no sad su se pojavile dvije relevantne kandidatkinje za napad na istu, od kojih će prva priliku dobiti Felicia Spencer. Kanađanka istovremeno postaje jedan od najvećih autsajdera u povijesti UFC borbi za titulu, no to nju samo dodatno motivira. Vjeruje kako je u prošlogodišnjoj borbi i porazu od Cris Cyborg naučila puno toga što će joj ovog puta pomoći, a također je svjesna kako je u istoj borbi dokazala koliko je srčana borkinja koja se nikad ne predaje.

Nakon što je prošle godine oduševila fanove srčanošću prikazanom u porazu protiv Cris Cyborg, Felicia Spencer spremna je napraviti korak dalje te fanove oduševiti kompletnim nastupom. Nastupom koji bi joj trebao donijeti pobjedu nad Amandom Nunes i titulu UFC prvakinje perolake kategorije. Ovog vikenda to će pokušati napraviti u UFC-ovom APEX kompleksu, u glavnoj borbi UFC 250 programa.

UFC 250 priredbu ne propustite u noći sa subote na nedjelju, 6. na 7. lipanj uživo u 4 sata na GOL.hr-u te u nedjelju 7. lipnja u 22.45 na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju