Postani član žirija na jedan dan! Ocijeni transformacije i objasni nam svoj bodovni poredak. Dva najkreativnija odgovora osvajaju poklon paket TLZP-a. Vremena imate do četvrtka u 12 sati.

Brzo na Facebook stranicu showa Tvoje lice zvuči poznato i upišite najkreativnije odgovore u komentare. Nastupi za koje tražimo vaše kreativne odgovore su:

 

 

 

Pravila sudjelovanja u Kreativnom natječaju „Najbolje transformacije”

Članak 1.
Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 (u daljnjem tekstu: Priređivač) u čijem je vlasništvu Facebook stranica Tvoje lice zvuči poznato, organizira kreativni natječaj pod nazivom „Najbolje transformacije“ (u daljnjem tekstu: Kreativni natječaj) za gledatelje Nove TV i posjetitelje facebook stranice Tvoje lice zvuči poznato. Kreativni natječaj organizira se u svrhu promocije emisije Tvoje lice zvuči poznato, Nove TV i promocije Facebook stranice Tvoje lice zvuči poznato.

Članak 2.
Kreativni natječaj počinje 13. 10. 2020. i traje do 15. 10. 2020.
Dva najkreativnija odgovora na postavljeno pitanje: “Postani član žirija na jedan dan! Ocijeni transformacije i objasni nam svoj bodovni poredak“, nagrađujemo na Facebook stranici Tvoje lice zvuči poznato u periodu od 13. 10. 2020. do 15. 10. 2020.

Članak 3.
Pravo sudjelovanja u Kreativnom natječaju imaju sve fizičke osobe, starije od 18 godina, koji prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu Sudionici). Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju, Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti sadržaj komentara koje su sudionici ostavili putem Facebook stranice Tvoje lice zvuči poznato.
Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da se na Facebook stranici Tvoje lice zvuči poznato objavi njihovo ime i prezime te vidi to što su napisali.

Članak 4.
Pravo sudjelovanja u Kreativnom natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji u razdoblju od 13. 10. 2020. do 15. 10. 2020. na Facebook stranice Tvoje lice zvuči poznato odgovore na jedno pitanje. Zadatak sudionika bit će da u komentare ispod objave napišu kreativan odgovor na postavljeno pitanje, bez naknadnog uređivanja (edita). Sudionici imaju vremena odgovarati na pitanja do četvrtka nakon postavljene objave i to do 12 sati, svi odgovori koji se napišu nakon 12 sati neće se uvažavati. Sudionici trebaju pratiti dnevne objave Tvoje lice zvuči poznato kako bi znali odgovoriti na pitanje. Nakon završenog roka, odabrat će se dva (2) najkreativnija.
Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da podaci osobnog karaktera koje su dostavili Priređivaču uđu u bazu Kreativnog natječaja Priređivača, te da će nakon 31.12.2020. godine biti uništeni.

Članak 5.
Svaki komentar koji odgovara uvjetima natječaja navedenim u Članku 4. bit će objavljen na Facebook stranici Tvoje lice zvuči poznato u posebnoj objavi. Najbolji komentari prema odabiru Priređivača bit će objavljeni na Facebook stranici Tvoje lice zvuči poznato.
Svaki Sudionik može poslati neograničen broj komentara. Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može koristiti bez naknade i objaviti njihove osobne podatke: ime i prezime te sadržaj komentara koji su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Kreativni natječaj. Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su Suglasni da priređivač ove osobne podatke može koristiti bez naknade i objaviti u promotivne svrhe na internetu.
Priređivač zadržava pravo da pristigle komentare koji ne odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ne objavi.

Članak 6.
Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Kreativnom natječaju, može to učiniti na način da ukloni komentar s objave Kreativnog natječaja na Facebook stranici Tvoje lice zvuči poznato.

Članak 7.
Priređivač prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa) radi sudjelovanja u natječaju, uključujući radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe natječaja i uključujući radi korištenja podataka o natjecatelju-pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audio materijala o predaji nagrada i slično).
Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i ne izvoze se izvan Europske Unije.
Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.
Osobni podaci se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.
31.12.2020. godine briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika natječaja.
Sudionik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane suglasnosti, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na kontakt adresu privatnost@novatv.hr (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja suglasnosti). U tom slučaju Sudionik se isključuje iz daljnjeg natjecanja i gubi pravo na dodijeljene nagrade jer mu uručenje istih više neće biti moguće. NOVA TV d.d. poštuje i prava Sudionika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava Sudionici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva NOVOJ TV d.d. i/ili Službeniku za zaštitu osobnih podataka na kontakt adresu e-pošte privatnost@novatv.hr.
Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.

Članak 8.
Svi sudionici natječaja suglasni su s Pravilima sudjelovanja u Kreativnom natječaju „Najbolje transformacije“ objavljenim na Facebook stranici Tvoje lice zvuči poznato prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja natječaja.
U svakom trenutku tijekom trajanja Natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka.
Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-mail na privatnost@novatv.hr. Priređivač će u zakonskom roku po primitku maila na njega odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Natječaja.

Članak 9
Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Kreativni natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivač nije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Kreativni natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivaču dostavio podatke i sadržaje. Ukoliko se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivač će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

Članak 10.
Na Facebook stranici Tvoje lice zvuči poznato tijekom trajanja Kreativnog natječaja u svakom će trenutku biti dostupan pregled svih pristiglih radova koji odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ovih Pravila.

Članak 11.
Pobjednici Kreativnog natječaja za svoj komentar bit će nagrađeni od strane Priređivača i to brandiranom društvenom igrom i zvučnikom.

Članak 12.
Tijek Kreativnog natječaja nadgledati će zaposlenici Priređivača. Komentari neprimjerenog sadržaja neće biti objavljeni.

Članak 13.
Smatra se da su sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

Članak 14.
Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Kreativnog natječaja ili Kreativni natječaj u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

Članak 15.
Svaka promjena vezana uz Pravila Kreativnog natječaja biti će objavljena na Facebook stranici Tvoje lice zvuči poznato. O važnim promjenama i dopunama Priređivač može obavijestiti Sudionike i/ili objavljivanjem na Facebook stranici Tvoje lice zvuči poznato i/ili putem inboxa Facebook stranice Tvoje lice zvuči poznato.
NOVA TV d.d.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju