Natječemo se do ponedjeljka u 10 sati!

10 najkreativnijih odgovora (5 na Facebook i 5 na Instagram) stranici 'Farma More i Maslina' osvajaju poklon box Farme! Sve što trebate napraviti jest odgovoriti na naše pitanje: „Da možete na kavu s jednom farmericom ili jednim farmerom, tko bi to bio i zašto?“ 🤔

Natječemo se do ponedjeljka do 10 sati, a nakon čega proglašavamo pobjednike! Sretno svima! 🎉

Pravila sudjelovanja u Nagradnom natječaju „Okusi Farme”

Članak 1.

Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 (u daljnjem tekstu: Priređivač) u čijem su vlasništvu Facebook i Instagram stranice Farma More i Maslina, organizira nagradni natječaj pod nazivom „Okusi Farme” (u daljnjem tekstu: Kreativni natječaj) za gledatelje Nove TV i posjetitelje Facebook i Instagram strance Farma More i Maslina. Nagradni natječaj organizira se u svrhu promocije showa Farma More i Maslina i promocije Facebook i Instagram stranice Farma More i Maslina.

Članak 2.

Nagradni natječaj počinje 23. 12. 2020. i traje do 28. 12. 2020.

Pet (5) odgovora na Facebooku i pet (5) na Instagramu na postavljeno pitanje: “Da možete na kavu s jednom farmericom ili jednim farmerom, tko bi to bio i zašto?” nagrađujemo na Facebook i Instagram stranici Farma More i Maslina u periodu od 23. 12. 2020. do 28. 12. 2020.

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe, starije od 18 godina, koji prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu Sudionici). Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju, Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti sadržaj komentara koje su sudionici ostavili putem Facebook i Instagram stranice Farma More i Maslina.

Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da se na Facebook i Instagram stranici Farma More i Maslina objavi njihovo ime i prezime te vidi to što su napisali.

Članak 4.

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji u razdoblju od 23. 12. 2020. do 28. 12. 2020. na Facebook i Instagram stranici Farma More i Maslina odgovore na jedno pitanje. Zadatak sudionika bit će da u komentare ispod objave napišu odgovor na postavljeno pitanje, bez naknadnog uređivanja (edita). Sudionici imaju vremena odgovarati na pitanja do ponedjeljka nakon postavljene objave i to do 10 sati, svi odgovori koji se napišu nakon 10 sati neće se uvažavati. Sudionici trebaju pratiti dnevne objave o showu Farma More i Maslina kako bi znali odgovoriti na pitanje. Nakon završenog roka, odabrat će se pet (5) pobjednika na Facebooku i pet (5) na Instagramu.

Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da podaci osobnog karaktera koje su dostavili Priređivaču uđu u bazu Nagradnog natječaja Priređivača, te da će nakon 31.12.2020. godine biti uništeni.

Članak 5.

Svaki komentar koji odgovara uvjetima natječaja navedenim u Članku 4. bit će objavljen na Facebook i Instagram stranici Farma More i Maslina u posebnoj objavi. Najbolji komentari prema odabiru Priređivača bit će objavljeni na Facebook i Instagram stranici Farma More i Maslina.
Svaki Sudionik može poslati neograničen broj komentara. Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može koristiti bez naknade i objaviti njihove osobne podatke: ime i prezime te sadržaj komentara koji su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Nagradni natječaj. Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su Suglasni da priređivač ove osobne podatke može koristiti bez naknade i objaviti u promotivne svrhe na internetu.

Priređivač zadržava pravo da pristigle komentare koji ne odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ne objavi.

Članak 6.

Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Nagradnom natječaju, može to učiniti na način da ukloni komentar s objave Nagradnog natječaja na Facebook i Instagram stranici Farma More i Maslina.

Članak 7.

Priređivač prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa) radi sudjelovanja u natječaju, uključujući radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe natječaja i uključujući radi korištenja podataka o natjecatelju-pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audio materijala o predaji nagrada i slično).

Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i ne izvoze se izvan Europske Unije.

Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.

Osobni podaci se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.

31.12.2020. godine briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika natječaja.
Sudionik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane suglasnosti, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na kontakt adresu privatnost@novatv.hr (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja suglasnosti). U tom slučaju Sudionik se isključuje iz daljnjeg natjecanja i gubi pravo na dodijeljene nagrade jer mu uručenje istih više neće biti moguće.

NOVA TV d.d. poštuje i prava Sudionika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava Sudionici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva NOVOJ TV d.d. i/ili Službeniku za zaštitu osobnih podataka na kontakt adresu e-pošte privatnost@novatv.hr.

Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.

Članak 8.

Svi sudionici natječaja suglasni su s Pravilima sudjelovanja u Nagradnom natječaju „Okusi Farme” objavljenim na Facebook stranici Farma More i Maslina prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja natječaja.

U svakom trenutku tijekom trajanja Natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka.

Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-mail na privatnost@novatv.hr. Priređivač će u zakonskom roku po primitku maila na njega odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Natječaja.

Članak 9.

Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Nagradni natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivač nije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Nagradni natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivaču dostavio podatke i sadržaje. Ukoliko se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivač će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

Članak 10.

Na Facebook i Instagram stranici Farma More i Maslina tijekom trajanja Nagradnog natječaja u svakom će trenutku biti dostupan pregled svih pristiglih radova koji odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ovih Pravila.

Članak 11.

Pobjednici Nagradnog natječaja za svoj komentar bit će nagrađeni od strane Priređivača i to s devet (9) dalmatinskih delikatesa, jednom (1) mješavinom začina i jednom (1) čokoladnom slasticom.

Članak 12.

Tijek Nagradnog natječaja nadgledati će zaposlenici Priređivača. Komentari neprimjerenog sadržaja neće biti objavljeni.

Članak 13.

Smatra se da su sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

Članak 14.

Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Nagradnog natječaja ili Nagradni natječaj u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

Članak 15.

Svaka promjena vezana uz Pravila Nagradnog natječaja biti će objavljena na Facebook stranici Nove TV. O važnim promjenama i dopunama Priređivač može obavijestiti Sudionike i/ili objavljivanjem na Facebook stranici Farma More i Maslina i/ili putem inboxa Facebook stranice Farma More i Maslina.

NOVA TV d.d.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju