Pred kandidatima su zahtjevni izazovi u kojima će morati zanemariti vlastite nesuglasice kako bi zaslužili željene nagrade.

Uskoro počinje „Survivor“, svjetski poznati zabavno-natjecateljski show prepun adrenalina u kojem su snalažljivost, vještine preživljavanja u prirodi i uspješno svladavanje mentalnih i fizičkih izazova ključni faktori za uspjeh. Nakon potrage za kandidatima koji su spremni napustit sve blagodati suvremenog života i zamijeniti ih boravkom u divljini, u „Survivor“ stiže dvadeset različitih kandidata iz regije koji će u potrazi za avanturom života i sa željom da usvoje nova znanja ispitati svoje psihičke i fizičke granice u showu koji donosi brojne preokrete i iznenađenja!

S ciljem da dođu do samoga kraja, kandidati će na izoliranom tropskom otoku u Dominikanskoj Republici pokušati nadmudriti i nadigrati jedni druge kako bi što dulje izdržali u natjecanju, a na nepoznatom teritoriju bez osnovnih elemenata komfora bit će prepušteni samima sebi. Dvadeset odvažnih kandidata bit će podijeljeni u dva tima koji će biti podvrgnuti istim uvjetima i pravilima, a gledatelji će iskusiti najveće televizijsko uzbuđenje prateći napete izazove kandidata te njihovu prilagodbu nemilosrdnim okolnostima i promjenama na otoku.

Za vrijeme trajanja showa, kandidati će se suočiti s dvije vrste izazova u kojima mogu osvojiti vrijedne nagrade ili imunitet od eliminacije. Žudeći za udobnošću suvremenog života, hranom ili komunikacijom s bližnjima, kandidati će učiniti sve da u prvoj vrsti izazova osvoje nagradu koja im omogućava lagodniji boravak na otoku. Kandidati će se tako nadmetati za nagrade kao što su telefonski poziv članovima obitelji, topli tuš ili hrana, što će u kontekstu boravka među surovim uvjetima biti pravi luksuz.

Dok će se članovi gubitničkog tima u svoj kamp vraćati demoralizirani nakon što su vidjeli nagradu koja im je izmakla, pobjednički tim vraćat će se u svoj kamp sa sjajnim raspoloženjem, uživajući u plodovima svoje pobjede. S druge strane, u drugoj vrsti izazova kandidati će se natjecati za imunitet koji ih štiti od sudjelovanja u dvoboju, čiji se članovi biraju na Plemenskom vijeću. U dvoboju se mogu obračunati dvije osobe iz istog ili suprotnog tima, a samo ih pobjeda može vratiti u igru te spasiti od mogućeg izgnanstva s otoka. Kako se iz tjedna u tjedan sužava polje igre, Plemensko vijeće postaje sve zanimljivije gledateljima koji navijaju za svoje favorite, a s obzirom na novčanu nagradu koja dolazi uz pobjedu, rasprave u kojima će se kandidati prepirati ili međusobno dodvoravati jedni drugima kako bi izbjegli izbacivanje iz igre poprimat će epske razmjere.

Gledatelji će pred malim ekranima pratiti svakodnevne avanture kandidata dok traže hranu, pokušavaju upaliti vatru ili napraviti sklonište, a na tom putu timski rad bit će im od presudne važnosti. U jednom timu svoju izdržljivost testirat će magistar kineziologije Goran Špaleta, pjevačica Ivana Banfić, fitness instruktor Kristian Rauch, studentica kineziologije Nika Rakić, studentica marketinga, društvenih medija i odnosa s javnošću Sanja Močibob, kondicijski trener i suvlasnik teretane Tomislav Rubinjoni, studentica Pravnog fakulteta Sumejja Šejto, djelatnik teretane Viktor Bobić, studentica krajobrazne arhitekture Tena Tomljanović i konobar Roko Simić.
U drugom timu svoje vještine preživljavanja pokazat će hip-hop glazbenik Igor Lazić Niggor, osobna trenerica Maša Kuprešanin, glumica Mina Nikolić, konobar Vladimir Govedarica, profesor tjelesnog odgoja Branko Milošev, košarkašica Milica Dabović, studentica psihologije Nađa Erić, zaposlenik Crvenog križa Stefan Nevistić, igrač ragbija i diplomirani ekonomist Stevan Stevanović te trenerica Ivona Koković.

Pred kandidatima su zahtjevni izazovi u kojima će morati zanemariti vlastite nesuglasice kako bi zaslužili željene nagrade, a njihove uspone i padove unutar oba tima pratit će voditelji Mario Mlinarić i Bojan Perić.

Koliko kandidati moraju biti gladni da bi pojeli gulaš od kukaca i što će se dogoditi onim kandidatima koji podbace u nekom zadatku ili ga odbiju izvršiti, doznat će se uskoro u „Survivoru“!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju