Počinje snimanje nove serije Nove TV Zlatni dvori – zavirite na set i upoznajte glumce koji će vas od sada zabavljati na malim ekranima.

Svakog dana nešto poslije sedam sati počinje snimanje nove serije Nove TV Zlatni dvori.

'Pripremili smo svakojakih intriga, svakojakih duhovitih situacija, plejada je likova tu, razno raznih karaktera. Bit će zanimljivo, bit će zabavno. Ja isto također igram jedan zanimljiv lik, riječ je o Nikoli Rakitiću golgeteru ženskih srdašaca', otkrio je Robert Kurbaša.

A srce koje će pokušati osvojiti bit će ono Ane Galović koju je utjelovila Katarina Baban. Mlada glumica za ovu je ulogu morala dobro zasukati rukave, a oduševit će vas i svojim vještinama jahanja.

'Mogu reći da sam se poprilično dobro snašla, s obzirom da sam odrasla u gradu, nisam imala prilike biti nešto pretjerano na selu. Nisam nikad imala baku i djeda na selu pa da sam odlazila tamo, ali ono obožavam životinje tako da sam se oduševila. Ovdje ima sve moguće životinje koje se mogu zamisliti', kaže.

No, sav će joj posao pomutiti Petar kojeg glumi Matko Knešaurek. Životni stil Petra posve je drugačiji od onog Aninog.

Preljubi, intrige, iskakanje u zoru kroz prozor, u Zlatnim dvorima bit će svega.


 

'Ja glumim Ivana, to je najbolji Petrov prijatelj, prijatelj koji zapravo uskače u svim mogućim situacijama, odgovorni dio Petra, ujedno i zabavan, ja se nadam i duhovit', otkrio je Jan Kerekeš.


Uz mlade snage tu su i Duško Valentić, Marko Torjanac, Helena Buljan. Sve odreda doajeni glumišta. Najbolje jamstvo dobre serije. Tko će kome pomutiti planove, te kako će se razvijati ljubavna priča Ane i Petra ne propustite gledati već ove jeseni na programu Nove TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju