Uskoro na Novoj TV!

Na Novoj TV uskoro započinje nova sezona emisije ''Startaj Hrvatska''. Četvrta je to sezona ovog društveno odgovornog projekta koji razvija i potiče razvoj hrvatskog poduzetništva, a voditeljsku palicu i ove godine držat će televizijska voditeljica i omiljeno lice s malih ekrana - Mia Kovačić.

''Izuzetna mi je čast biti dio ovog predivnog projekta. Dati ljudima koji imaju viziju svog proizvoda, ne samo nadu već i stvarnu pomoć pri pokretanju njihovog poslovanja, a pritom i proživjeti sve njihove emocije i sreću je zaista neprocjenjivo. Startaj Hrvatska je upravo to – projekt koji ostvaruje snove.'', izjavila je Mia Kovačić te otkrila: ''Na setu je sjajna atmosfera, svi kandidati su divni, jako marljivi i ono što je najvažnije – svi se međusobno podržavaju. Jedva čekam da našim gledateljima predstavimo kandidate, njihove proizvode i inspirativne priče koje stoje iza samih proizvoda.''

Emisije 'Startaj Hrvatska' upoznat će gledatelje s novim proizvodima te ljudima koji su ih stvorili, poduzetnicima koji su dali sve od sebe da ostvare svoju poduzetničku viziju, u čemu su zahvaljujući projektu dobili i nevjerojatnu podršku vrhunskih stručnjaka SPAR Hrvatske. Kroz emisije ćemo svjedočiti tome kako je tekao taj proces, s kojim se izazovima kandidati morali nositi, te kako je na njihove živote utjecalo sudjelovanje u ovom posebnom projektu.

Kroz projekt partnera ovog društveno odgovornog projekta Nove TV, Ascanius Media i SPAR-a Hrvatska kandidati su i ove sezone dobili priliku razviti svoje proizvode i poslovanje, ostvariti poslovne ciljeve koje većina njih ne bi mogla sama realizirati. Osmero poduzetnika, kandidata četvrte sezone pokazalo je hrabrost, znanje i upornost, a projekt im je omogućio aktivnu podršku i pomoć poduzetnicima. Tko su sve kandidati nove sezone Startaj Hrvatska koji će dobiti priliku postaviti svoje proizvode na police jednog od najvećeg trgovačkog lanca u zemlji i predstaviti se kupcima, saznat ćemo uskoro.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju