Show koji će i ovog proljeća zasigurno okupiti čitave obitelji ispred TV ekrana.

 Ana Zaninović jedna je od naših poznatih domaćih lica koje će zaplesati u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama", a za showbuzz.hr otrkila je kako se osjeća pred ulazak u novu ulogu.

Splićanku Anu Zaninović domaća javnost poznaje kao jednu od naših najuspješnijih sportašica, a uskoro će je imati priliku vidjeti i kako se snalazi na plesnom podiju i to u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem će ju bodriti i sestra blizanka Lucija.

"Moja očekivanja kao bivšem sportašu je naravno pobjeda. Ples sa zvijezdama pratim odavno, i uvijek je ta emisija, to jest ples, bio moja skrivena želja. Volim ples i uvijek sam htjela naučiti različite plesne stilove, ali nikad nisam imala vremena i prilike se tome posvetiti. Ova emisija mi pruža da u određenom vremenskom periodu savladam različite plesne stilove što me kao sportaša i privlači, koliko u ovom kratkom vremenu naravno uz veliki rad mogu napredovati i pomaknuti svoje granice. Jer vjerujte mi krećem baš od početka. Veselim se svemu što ima veze s plesom, veselim što ću napokon moći naučiti plesati. Nemam neki omiljeni plesni stil, više je to free style na moj način. A Ples sa zvijezdama je jedina emisija koju gledam s guštom!", priznala je Ana.

Za showbuzz.hr otkrila što smatra svojim najvećim životnim uspjehom, koja očekivanja ima od showa te još brojne zanimljivosti.

Nakon uspješne sezone prošlog proljeća i nadolazeća proljetna shema u 2023. bit će u znaku vrhunske zabave i plesa, najavljuju iz produkcije zabavnog programa Nove TV. Naime, već su počele prve priprema za novu sezonu hit showa – ''Ples sa zvijezdama''

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju