Nakon zvijezde sa svjetske pozornice, dvije Taylor Swift, na naše estradno nebo odvela nas je Maja Bajamić.

Ni malo lagan zadatak dočekao je Maju Bajamić u petoj emisiji pete sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''! Utjelovila je Jasmina Stavrosa s jednom od njegovih najpopularnijih pjesama ''Dao bih sto Amerika''.


 

Nakon što je u prošlotjednoj epizodi bila Carl Douglas i pokazala što znači sedam godina tenirati judo nitko nije ostao ravnodušan.

via GIPHY

Čak je i gif s njezinim likom toliko dobro prošao kod publike da su ga urednici stranice gipfy, na kojem se nalaze gifovi svih kandidata i žirija showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', uvrstili na prvu stranicu.

Maju je čekao potpuni glazbeni zaokret no kako smo vidjeli odlično se snašla u njemu.

''Meni je cijeli ovaj show jedan veliki izazov'', komentirala je Maja, na što joj je Igor Barberić rekao: ''Nije se tako pokazalo uspješna si bila u njemu''.

Maja je vrlo staloženo izašla na pozornicu i izvela veliki hit koje je cijelu publiku digao na noge, a ni žiri nije skrivao oduševljenje. Članovi žirija ustali su se kako bi ju podržali.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju