Saša, Jurica, Ozren i Maja plasirali se u predfinalne igre.

Iza Saše, Jurice, Ozrena i Maje je veliki dan pun uzbuđenja. Četvorka je to koja se borbom u današnjem poligonu plasirala u predfinalne igre. Matea je odustala već na paljenju vatre jer joj je ponestalo šibica, a Anica je izgubila kada ju je Maja preduhitrila u piljenju drva.

„Osjećaj je fenomenalan kad znam da ću se naći s dva dečka i jednom curom u polufinalu. Rado bih da se nađem s Juricom u polufinalu da mu razbijem onu stvar!“, rekao je Saša. „Sretna sam do kuda sam došla. Nemam zamjerke nikome. Ovih par dana ću uživati i ništa neću raditi! Zaista, moje srce je veliko k'o kuća!“, zadovoljna je Anica iako je njezina utrka za glavnom nagradom s današnjim poligonom završila. Maja je sigurna u sebe i ne boji se što je čeka borba s tri muškarca: „Stojim uz bok s tri muškarca i borit ću se i ja kao muškarac!“.Iza Saše, Jurice, Ozrena, Maje, Matee i Anice je borba u poligonu od šest faza. Tih šest faza zapravo su simbolične te su bazirane na nečemu što je farmerima bilo neophodno tijekom svog boravka na farmi. Prva faza poligona bio je labirint koji je predstavljao njihove teške trenutke kada su bili izgubljeni i kada im je bilo teško pronaći izlaz. U drugoj fazi farmeri su trijebili kukuruz koji im je bio glavna hrana za životinje. U četvrtoj fazi cijepali su drva kako bi u petoj fazi mogli zapaliti vatru bez koje na farmi nisu mogli imati ni topli obrok, toplu vodu kao ni druženje oko peći. U petoj fazi farmeri su se morali spretno popeti preko lojtri kako bi došli do šeste, završne faze u kojoj ih je čekalo rušenje drveta, odnosno njihov glavni građevinski materijal na farmi od kojeg je i izrađena ograda koja je štitila cijelo imanje. Zelena zastavica je znak da je poligon završen akada bi farmer objesio obruč o drvo.Saša je prvi završio svih šest faza poligona, a čini se kako im je najveći problem predstavljala vatra koju su trebali naložiti. „Sreća nije htjela biti na mojoj strani ovoga puta.“, rekla je Anica. Jurica je drugi po redu završio poligon: „Jako istrošen, ali sam naučio veliku lekciju: „Ili ću ubiti ili ću biti ubijen. Nema treće!“, zadovoljan je Jurica. Za Juricom je uslijedio i Ozren. Velika borba vodila se između Anice i Maje, no Maja je ipak prva prepilila drvo i tako se plasirala u predfinalne igre. „Njezina podrška i njezino vikanje mi je davalo jaču snagu i luoala sam iz sve snage i evo izborila sam se!“, zadovoljna je Maja Mateinim navijanjem.Jurica i Ozren u mlinu su komentirali kako su zadovolji današnjom borbom. Jurica je uvjeren da će sutra pobijediti Sašu. „Vjerujem da ćemo sutra pobijediti. Bit će znanje i bit će snaga i izdržljivost. Na znanju ga dobivamo i onda idemo na izdržljivost. Rješavamo sto posto!“.Predfinalnim igrama sutra pristupaju Saša, Jurica, Ozren i Maja, a što ih sutra očekuje, ne propustite doznati u sutrašnjoj epizodi Farme!

Tko je vaš favorit?

glasova:Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju