Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi serije

Tadija vodi Matu kroz niz treninga, pri čemu ovaj ozlijedi kičmu. Štiglići su upropašteni, misle da gube lokal, ali stvar ubrzo spašava Mirela, koja se odlučuje prijaviti za vatrogasca. Unatoč prvotnom otporu, Andrija shvaća da u statutu ne postoji zabrana za žene i dopušta Mirelinu prijavu. Nediljko je užasnut, jer je svjestan kako bi Mirela mogla lako pobijediti kilavog Luku.                                         
Petra sazna da su Tomo i Zdenko govorili Toniju ružno o njoj i napadne policajce, a Toni se razočara u Tomu. Tomo vidi da će se morati nekako riješiti Tonija, kako bi vratio Marka u selo. Inspiriran sapunicom „Saziv Ljubavi“, odlučuje odvesti Tonija na trening streljaštva na kojem će inscenirati slučajno Zdenkovo ubojstvo za koje je kriv upravo Toni.                                                                                        
Božo ne može izbaciti „Srebrnog letača“ iz glave i shvaća da mu Ivana nije partnerica za pobjedu. Slučajno primijeti kako Željka zna plesati i u njoj nađe idealnu, ambicioznu partnericu. Ljutita Ivana ih otkrije u plesnom zagrljaju.

 

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju