Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Dok Zorka kreće u šverc s ekipom, Marko organizira pravu akciju u koju je uključen i dron i pas tragač. Kada Zorka i cure zaključe da policija više nije u selu, uhvati ih panika pa zovu Andriju i obustavljaju šverc. Momci se razdvajaju, Miju goni pas, a naposljetku ga uhvati Mate.

Nakon neuspješnog pokušaja snimanja Anđelkine izjave o Boži, Luka ostavi upaljenu kameru na stoliću. Nešto kasnije, Nediljko i Anđelka vode ljubav…

Boži dolazi biskup za finalno potpisivanje premještaja u Afriku. Na Ivanin poziv, u župni dvor dolazi Luka sa snimljenim nemontiranim materijalom. Kada biskup vidi snimku seksa Penava, od šoka se sruši.

Petra i Mirela slučajno preko interneta ponovo ugovore spoj Vinki i Tadiji. Zbog propalog spoja, Vinka odustaje od kupnje pećnice Petri, a Zorka zaključi da Petra nije u stanju ništa napraviti bez babe.

Krešo i Alma dogovaraju dejt, ali Almu opere hladan tuš: Petra je došla kod Kreše na utješni razgovor, što Alma krivo shvati. Povrijeđena Alma napadne Petru i Krešu da nastavljaju sa švercom.

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju