Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Nediljko, Mijo i Andrija uspiju prevesti Franjin leš preko granice, glumeći da je pijan i uspavan, i na kraju još sve dobro naplatiti njegovoj obitelji. Svi su zadovoljni, ali ne zadugo - Zorka je sve doznala i uzima Andriji novac.

Zbog Tomine nespretne izjave, u lokalu dolazi do nadmetanja policajaca i vatrogasaca. Tomo i Marko pobjede vatrogasce u pikadu, no Ante želi novo nadmetanje, koje pak propadne jer Tomo ode kući. Kada čuje način na koji Marko priča o Petri, Krešo se pridruži vatrogascima, te svi zajedno smjeste Marku posljednji izazov – penjanje na krov, nakon čega mu maknu ljestve. Nakon što provede čitavu noć na krovu, promrzlog Marka ujutro spasi Petra. Petra je ljuta na Krešu, a on joj ne može reći zašto je to napravio.

Zorka uspije nagovoriti Božu da zove biskupa te on pristaje sutra doći na ručak u Lokvicu. Zorka je u panici jer nema zub, pošto ga je progutala nakon što ga je sama pokušala zalijepiti za protezu.

Gordana se zainati kad čuje od Stane da Zorka planira spojiti Petru i Krešu i pozove Petru na večeru, pod izlikom da Anti treba pomoć oko knjigovodstva.

 

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju