Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Na ilegalnom prijelazu na granici Hrvatske i Bosne i Hercegovine, u selu Lokvica, naši junaci rukovođeni Andrijom i Krešom prenose veću količinu duhana iz Bosne, ali i tortu za rođendan babe Zorke. Iako upadaju u policijsku potjeru, uspiju prenijeti duhan. No, torta putem završi u šumi.

Za to se vrijeme policajac Marko "zabavlja" s ljubavnicom mafijaša u jednoj zagrebačkoj vili, u koju planira upasti policija. Nakon što ga uhvate na djelu, a za kaznu što je umalo upropastio akciju, Marko je premješten u dubinsku kontrolu u Lokvicu.

Spletom okolnosti, Petri, unuci babe Zorke, na povratku u Lokvicu pobjegne autobus. Ona upoznaje Marka kojeg moli za pomoć te oni zajedno kreću prema Lokvici.

Na Zorkinom rođendanu okupljaju se uzvanici, svi mahom uključeni u biznis švercanja duhana, na čijem je čelu upravo Zorka. No, Zorkin je plan prepustiti posao unuci Petri, ali i spojiti unuku s Krešom, svojim najboljim radnikom, kako bi ostavila posao u sigurnim rukama.

Kad uzvanici usred proslave ugledaju Petru kako stiže u pratnji policajca, atmosfera na rođendanu bitno se mijenja. I dok se Marko muči s uzvanicima, a i oni s njim, Petra nasamo babi Zorki ponosno pokazuje diplomu, uvjerena da je sada spremna za preuzimanje posla. No, baba Zorka pred Petru stavlja još jedan uvjet – mora se udati.

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju