Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi serije

U potrazi za bodežom, Štiglići se nalaze s Kuncem. No, on je bodež već prodao. Ipak, Kunac im da naputak - ako im je do turskih stvari, neka odu k Sandri. Štiglići skrivaju Mireli da je Ante otišao kod Sandre, ali Mirela slučajno to otkrije i želi se vratiti zajedno s kćeri kod oca.                                                                                   
Župni dvor se ponovo iznajmljuje pa se presretni Tomo ponovo useljava u svoj stari dom, i to u društvu Marka, ali i Tonija, koji ih sve iznenadi večerom.
Očajni Andrija bježi iz kuće, a Nediljko, Luka i Dado ga krenu tražiti. Mijo nalazi Andriju u svojoj garaži i savjetuje ga da mu je najbolje ići u zatvor, jer tamo ga Zorka ne može dohvatiti. Andrija ne uspijeva ući u policiju, jer Zdenko spava na dežurstvu.

Ujutro, kad Zdenko otvori stanicu, Andrija ga udari, ne bi li završio u zatvoru. Kad u postaju stigne Marko, Andrija mu priznaje grijehe. Mira optužuje Zorku da je za sve kriva, a Marko donosi vijesti o Andriji. Zorka se smiluje Andriji i moli ga da joj oprosti i da se vrati iz zatvora kući.

 

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju