Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

 

Don Božinu i Zorkinu večeru s biskupom Josipom neočekivano spasi Marko koji šarmira biskupa pa on pristane doći u Lokvicu. No, onda mu Ante prijeđe preko noge autom i sve dovede u pitanje.

Svi su u šoku kad shvate da kineski porculan koji imaju u ogromnim količinama ima jedan feler – nezgodnu sliku...

Petra shvati da su Gordanini i Antini planovi s njom drukčiji od "knjigovodstva". Iako njihov plan ne uspije, Krešo u kafiću načuje Antu kako se hvali da je imao nešto s Petrom proteklu večer kad je zgazio biskupa.

Zorka poludi kad čuje da su Andrija i Krešo dopustili Marku da se prijavi u vatrogasce te im govori da on ne smije ući u DVD! Marko se ipak pokušava priključiti, no ne mu lako. Andrija, Krešo i Nediljko čine sve kako Marko ne bi prošao tobožnje testiranje.

Zorka je Andriji zaprijetila da joj ne radi više iza leđa zbog situacije s porculanom. Petra pokušava prodati porculan, ali joj ne ide pa joj Zorka mentorski objasni kako stvari stoje u ovome poslu. Ništa na silu.

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju