Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Miško pobjegne Andriji koji ga bezuspješno lovi po šumi, gdje naleti na Juru, kojeg tako spriječi da se nađe s Lidijom. Kad se Jure naposljetku nađe s njom, Lidija ga demonstrativno napusti.

Bez obzira na zahtjeve majke i Zorke, Petra odluči sama potražiti Miška. Na putu susreće poraženog i ogorčenog Marka s kojim se posvađa, ali i ugleda Miška kako pokušava ukrasti Markov pokvareni auto. Miško se preplaši kada ugleda Petru i bezuvjetno se preda u Markove ruke.

Kako bi ju uhvatili u preljubu, Nediljko i Mijo završe u ormaru, a Gordana naposljetku biva uhvaćena u financijskoj, a ne ljubavnoj prevari.

Božo je na rubu živaca zbog sukoba Ante i Marka pa moli sve zaraćene strane da se smire i izglade problem. Prilikom pomirbe Ante i Marko opet se zakače pa Marko ne odustaje od blokade lokala. Mijo i Gordana su ljuti na Antu što je nagao, a nemaju novaca za plaćanje kazne jer je Gordana sve potrošila na cipele.

Zorka je ljuta na nesposobnog Andriju (pobjegao mu je Miško) i optužuje ga da nije u stanju ni šteker promijeniti.

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju