Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Akcija šverca je u punom jeku: za izvidnicu su zadužene unuke, Mira, Gordana i Anđelka za prenošenje robe, a Zorka i Stana za diverziju. Nakon što selom odjekne eksplozija, policajci nalaze Stanu, nasred livade, i Zorku, koja ih uvjerava da je Stana naišla na zaostalo minsko polje. Dok Marko "spašava" Stanu, švercerice uspješno prenose Vinkinu robu, nakon čega Gordana izvlači Miju iz zatvora.

Žene slave uspjelu akciju, kad čuju vijest da su vatrogasci DVD-a Lokvica krenuli u obračun s vatrom u selu Tugare. Lidija se konačno raspadne, sve žene umiru od brige, ali naši junaci vraćaju se neozlijeđeni i ponosni - uspjeli su obraniti Tugare u svom prvom pravom susretu s požarom.

Po smirivanju situacije, Zorka se odmah baca na posao – odlučuje se trajno riješiti Marka, ne znajući da on uskoro odlazi u Zagreb.

Mate je zabrinut za odnos Kreše i Petre, boji se da će mu sin provesti život u švercu ako ostane s Petrom. Tadija ga tješi.

 

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju