Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi serije

Zorka se neugodno iznenadi kad shvati da se Lidija doista povlači iz posla. Lidija i Sandra odlaze na audiciju na TV Udbinu. Žuteliji se više svidi Sandrin nastup, ali kad se zamalo uguši, a Lidija ga spasi, on joj u znak zahvalnosti daje posao.


Mijo i Ante dovode iz rodilišta bebu, ali shvate da su uzeli - krivu. Da ih ne bi vidjeli čestitari, organiziraju akciju spuštanja bebe kroz prozor u košari. Mate i Mirela polude kad shvate što Štiglići rade s djetetom. Miju dočekaju Mate i policajci te ga osuđuju za akciju s djecom kroz prozor.


Na večeri kod Marka i Petre, pojavi se Barbara, ali i Markov tata Frane, i to sa svojom novom djevojkom - Markovom bivšom curom Kristinom. Između bivših supružnika frcaju iskre, a nakon svađe završe zajedno i u krevetu.


Mira je zabrinuta zbog novog svećenika i pokušava uvjeriti Zorku da moraju platiti dugove crkvi i naručiti misu za pokojnog oca Petra. Don Smiljko je zbog novaca zadovoljan, ali osvećuje im se tako što nema vremena za misu.

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do srijede te u petak na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju