Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi serije

Marku se sviđa na novom poslu, ali svojim ležernim ponašanjem izazove bijes kolega. Počinje mu nedostajati stara postaja i Tomo.

Obred vjenčanja Ante i Mirele se održi. No, usprkos svoj žurbi, to se ipak dogodi prekasno jer je zakon o poticajima istekao dan ranije. Mijo je, naime, čitao stare novine. Selo je skupilo nešto novaca za Antino i Mirelino vjenčanje pa oni planiraju kupiti kolica. Mirela bi posebna, sportska, ali za njih nemaju dovoljno novaca.

I Nediljko i Andrija žele u zatvor zbog naknade koju im Zorka nudi. Ipak, izvlačenjem šibica na kraju pobijedi Andrija. On se oprašta od svoje obitelji i priprema za posljednji šverc prije odlaska u zatvor. Istodobno, Nediljko planira preduhitriti Andriju i otići u zatvor umjesto njega.

Petra daje anonimnu dojavu Tomi pa on i Zdenko kreću u šumu presresti šverc. Nediljko u zadnji čas krade Andrijin paket i upada policajcima u ruke.

Dudi su čudni Tomo i Zdenko i sumnja da je netko od njih kriv za njegovu nesreću. Boris ga uvjerava da je u krivu.

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od utorka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju